Inspelningar från Investerarmötet 24 juni ”Investera som Proffsen” med Marcus Hernhag ”Rik och fri med aktier” på Hotell Anglais, Stureplan.

Vi avslutade halvåret den 24 juni med ett fullsatt seminarium på Hotell Anglais, Stureplan med Marcus Hernhag ”Bli rik och fri med aktier” Tradingcoach Anders Haglund gjorde en övergripande analys av börsläget. Vart är börsen på väg? Följande bola presenterades: Tessin, Pexa, Phoenix BioPower, Scandinavian Real Heart & We Don’t Have Time. Ta del av nedan inspelningar och erbjudanden.

”Bli rik och fri med aktier”

Vi hade bjudit in författaren och aktieprofilen Marcus Hernhag som skrivit boken Bygg din egen pengamaskin som är en uppföljare till hans andra bok, Bli rik på aktieutdelning. Marcus modererades av Jan Sterner.

Missade du att köpa Marcus Hernhags senaste bok Bygg din egen pengamaskin vid presentationen på Anglais får du en ny chans.
Med rabattkoden Pengamaskin får du 10 procents rabatt på nya boken hos sternersforlag.se Dessutom fri frakt. Koden anges på sista sidan vid betalningen. Koden gäller även för rabatt på förlagets övriga böcker med undantag för reaböcker.

Vart är börsen på väg?

Tessin

Nu erbjuds investerare att ta del av den emission som Tessin genomför, mer information om erbjudandet kommer VD Heidi Wik att ge under sin presentation. Ta del av Tessin VD ord

Redo med nytt institutionellt kapital när marknaden vänder!

Tessin har nu förutsättningarna på plats för en snabb expansion när marknaden vänder. Med nya engagerade huvudägare, halverad kostnadsbas och en avsiktsförklaring om ytterligare 600 MSEK i institutionellt kapital är vi redo att bidra till att små- och mellanstora fastighetsutvecklare kan förverkliga nya bygg- och fastighetsprojekt.

Pågående företrädesemission

Tessin Holding AB genomför nu en företrädesemission om 5,8 MSEK före emissionskostnader. Emissionen är garanterad till 100 procent och emissionsperioden pågår mellan den 14 juni till den 3 juli, 2024.

”Vi har ett tydligt mål att inom en relativt snar framtid bli ett lönsamt tillväxtbolag. Likviden från emissionen ska stärka oss ytterligare, parallellt med att Troserums Förvaltning och Dan Brander kommer in som nya huvudägare i Tessin”.

Läs mer om Dan Branders resa från investerare på Tessins plattform till storägare i bolaget:

https://www.gp.se/sunt#/419f47d0-0987-4697-b786-c9d471f6db34-5975ae13617f1.8we8.1axog.0.preview

För mer information om företrädesemission och teckning se här;

https://eminova.se

https://tessin.com/sv/investerarrelationer/oversikt/

Pexa

Tomas Gustafsson, VD för Pexa,  ger fler detaljer kring erbjudandet och även svarar på frågor.

Nyemission 24 juni – 10 juli 2024 Emissionskurs 0,35 SEK

Hemsida: www.pexa.se

Teckna aktier: https://nordic-issuing.se/aktuella-uppdrag/pexa-ab/

Memorandum: https://spotlightstockmarket.com/media/eytncgf0/pexa-memorandum-2024.pdf

Phoenix BioPower

Bolaget genomför en emission och VD Henrik Båge kommer att presentera erbjudandet och bolagets verksamhet.

Teaser: Unitemission_Teaser_2024

Teckna: Phoenix BioPower IM Unitemission 2024

Scandinavian Real Heart

Bolaget presenteras av Laura Perkins, VD  För mer information om företrädesemissionen

Teaser: 20240620- Scandinavian Realheart presentation

We Don’t Have Time

Hör grundaren Ingmar Rentzhog berätta om verksamheten och framtida planer.  Ta del av teckningssedel: SubscriptionWeDontHaveTime

Beställ investerar-presentation och mer information om hur du kan teckna aktier i pågående nyemission fram till och med 12e juli på https://wedonthavetime.org/invest

Bolaget bjuder även in till en längre presentation i Stockholm kombinerat med biovisning av storfilmen ”Civil War” den 3e juli. Ta gärna med en gäst och anmäl dig på: https://www.wedonthavetime.org/events/moviescreening2024