Vart är börsen på väg 2024? Inbjudan till Hotell Anglais, Stureplan 19 december!

Vi rundar av året med aktieanalyser och bolagspresentation på Hotell Anglais, Stureplan.  Vi bjuder på något att äta & dricka.

För mer information via INBJUDAN (länk) eller nedan.

Välkommen till Investerarmötet ”Investera som Proffsen” med aktieanalytiker & tradingcoach Anders Haglund. Vart är börsen på väg? Anders Haglund, ”vår” ständige analytiker och börsproffs tar tempen på världsekonomin med extra fokus på USA & Sverige. Anders gästade oss 25 oktober då han prickade in en botten i OMXS30.  Vart är börsen på väg 2024? Federal Reserve har nu tydligt bytt fot och istället för räntehöjningar är det nu potentiella räntesänkningar som diskuteras.

Följande bolag kommer presenteras: Prostatype Genomics, Gabather, Tendo  & Polymer Factory.

Prostatype Genomics

Prostatype Genomics har inlett kommersialisering av sitt prognostiska gentest Prostatype för konstaterad prostatacancer. Framöver kommer bolaget sikta in sig på en lansering i USA, samt försäljning på utvalda marknader i Europa och Asien. Nu genomför bolaget en kapitalanskaffning för att finansiera kommersialiseringen och aktiviteterna i USA. vd Fredrik Persson kommer berätta mer om planerna framåt, samt hur han ser på riskprofilen i bolaget.  För mer info om Företrädesemission för kommersialisering i USA och andra utvalda marknader.

Presenteras av Fredrik Persson, VD

Gabather

Gabather är ett läkemedelsföretag i klinisk fas med målet att förändra behandlingen av neuropsykiatriska sjukdomar. Företaget grundades som ett svar på det betydande behovet och bristen på terapier inom neuropsykiatriska sjukdomar. Vår forskning och utveckling fokuserar på att utveckla nya innovativa läkemedelskandidater riktade mot GABAA-receptorn för behandling av störningar och obalanser i det centrala nervsystemet (CNS). GABAA-receptorer är det huvudsakliga hämmande signalsystemet i hjärnan. Dysfunktion eller obalans i detta system är känt för att vara kärnan i många neurologiska och neuropsykiatriska sjukdomar. Vårt mål är att utveckla nya banbrytande läkemedel för behandling av ett brett spektrum av neuropsykiatriska sjukdomar.

 

Presenteras av Michael-Robin Witt, VD

Polymer Factory

Polymer Factory Sweden är specialiserade inom nanoteknologi. Bolaget utvecklar polymera material som används i diverse medicinska behandlingar. Lösningarna används huvudsakligen som komplement i olika behandlingar för cancer och neurologiska sjukdomar. Utöver huvudverksamheten erbjuder bolag kalibreringsteknik som används i olika analyser- och livsmedelstestning.

Presenteras av Elin Mignérus, VD

Tendo 

Tendo är ett medicintekniskt bolag som utvecklar medicintekniska robotiserade hjälpmedel för ryggmärgsskada. Bolagets produkter inkluderar huvudsakligen Tendo OneGrip, en handske med ett s.k. integrerat exoskelett som assisterar personer med begränsad handfunktion till följd av en ryggmärgsskada. Störst verksamhet återfinns inom Norden och bolaget har sitt huvudkontor i Lund.

Presenteras av Sofie Woge, VD

Programmet kan kommas att uppdateras.