Lyssna på ”Sveriges Warren Buffett” Per H Börjesson & ta del av bolagspresentationer från Investerarmötet 23 november!

Vi fortsatte 23 november med “Investera som Proffsen” ett fullsatt investeringsmöte på Hotell Anglais-Stureplan, vilket vi bjöd in  Per Håkan Börjesson, VD för Investment AB Spiltan. Lyssna på hans och Jan Sterners föreläsning om bland annat senaste boksläppet med Günther Mårder, tidigare vd för Aktiespararna & Företagarna. “Så här blir du miljonär som företagare”. Ta även del av inspelade föreläsningar & bolagspresentationer från 23 november nedan .

Secits är en säkerhetskoncern som arbetar för att skapa trygghet och tillförlitlighet genom innovativa säkerhetslösningar, engagemang och kompetens.

AcuCort är ett bioteknikbolag. Bolaget har utvecklat och kommersialiserar läkemedlet Zeqmelit som är en munfilm baserad på kortisonsubstansen dexametason, för snabb tillgänglighet och lindring vid bland annat svåra och akuta allergiska reaktioner.

Ortoma erbjuder världsunika operationssystem för planering, navigering och uppföljning av ortopediska implantat- och protesoperationer.

Alpcot är den finansiella plattformen för alla dina ekonomiska engagemang. Koppla dina konton, försäkringar och bolån för att få en komplett översikt över dina tillgångar och skulder, samt se vilka förbättringar du kan göra.

Tessin är en svensk plattform som ger dig möjligheten att investera i fastigheter tillsammans med andra investerare. Företaget grundades 2014 efter att grundarna sett problemet med fastighetsprojekt som aldrig blir av på grund av svårigheter med finansiering.

MTI Investment är ett nordiskt investmentbolag. Bolaget har som syfte att investera i östafrikanska små och medelstora företag inom sektorerna bostadsbyggande, avfallshantering, kosmetik och mejeri.

Vi fortsatte med “Investera som Proffsen” föreläsningar kring börs & sparande, vilket vi bjuder in professionella investerare. Vi hade bjudit in Per Håkan Börjesson som gästade oss för ett år sedan och mycket har onekligen hänt sen dess. Vi diskuterade rådande börsläge och hur Investment AB Spiltan ser på sitt innehav, vilka bolag de sålt och vilka bolag de köpt. Per Håkan Börjesson är VD för Investment AB Spiltan (publ) som är noterat på Nordic Growth Markets handelssegment NGM PepMarket.

Jan Sterner, Sterner Förlag berättade tillsammans med Per H Börjesson om sitt senaste bokprojekt med Günther Mårder under seminarietemat ”Investera som Proffsen”  “Så här blir du miljonär som företagare” Även samtal om börsen gjordes med Jan Sterner & Per H Börjesson.

Info om boken