Ta del av inspelning från Investerarmötet-Live med Günther Mårder!

Här kommer inspelning från vårt seminarium 23:e september. Vi pratade börs, sparande och företagande. Ta också del av Modus Therapeutics bolagspresentationVi har också korat vinnare av ett års medlemskap i Aktiespararna!Tävlingen pågick 17.30-18.00.Är du vinnare? Se resultat.

Modus Therapeutics Holding AB (publ) Modus Therapeutics är ett svenskt bioteknikföretag som utvecklar sevuparin för svåra sjukdomar med stora kvarvarande medicinska behov. Företagets fokus är att utveckla sevuparin för patienter med sepsis / septisk chock, ett allvarligt och ofta dödligt tillstånd. Vid sepsis/septisk chock övergår en bakterieinfektion till allvarlig okontrollerad systemisk inflammation, med risk för skada av blodkärlen vilket i sin tur kan leda till förlust av vitala funktioner och till slut viktiga organ. Modus största ägare utgörs av Karolinska Development (Nasdaq Stockholm: KDEV), KDev Investments AB, (samägt av Karolinska Development AB och Rosetta Capital) och John Öhd. Bolaget är sedan Juli 2021 noterat på Nasdaq First North Growth Market.

För mer information

Presenterades av John Öhd, CEO 

Hur ser Günther Mårder just nu på börsen och vilka innehav och strategier har han? 

Den här gången bjöd vi in Günther Mårder, VD för Företagarna och tidigare VD för Aktiespararna, samt sparekonom på nätmäklaren Nordnet. Vi  diskuterade börs & sparande tillsammans för bättre aktieaffärer under seminarietemat “Investera som Proffsen”. Sist Günther Mårder gästade oss var 2015 som sparekonom på Nordnet. Günther Mårder redovisade då sin syn på Stefan Ingves och Riksbankens beslut om negativ ränta. Då var börsen på all time high med låg arbetslöshet och nu ett drygt år efter pandemins utbrott, så är börsen på all time high och med hög arbetslöshet. Vad tror han om börsen framöver och hur skall det sluta?