Investerarmötet-Live 28 oktober MED NORDNET!

Är börsen påväg att starta nya uppgångar? Hur resonerar börsproffsen?

Välkommen till vårt online-seminarium torsdagen 28:e oktober kl.17.30 med aktieanalytikern och tradingcoachen Anders Haglund och Nordnets Sverigechef Martin Ringberg!

För mer information via anmälan eller nedan. 

Program

Återkommer gör också vår ständige aktieanalytiker & tradingcoach Anders Haglund som kommer göra en övergripande internationell överblick med lite extra fokus på USA & Sverige och reda ut en del frågetecken. Är det trading eller investering som gäller? Vi kommer diskutera börs & sparande tillsammans för bättre aktieaffärer under seminarietemat “Investera som Proffsen”. Den här gången har vi också bjudit in Nordnets Sverigechef Martin Ringberg som är med och pratar onoterat från Nordnets perspektiv och vad som gäller om till exempel ett onoterat innehav på Nordnet noteras. 

Noterat och Onoterat

Vi har även bjudit in två bolag varav ett är ett innovationsdrivet läkemedelsutvecklingsbolag inom immunterapi noterat på Nasdaq First North Growth Market, samt ett onoterat bolag som har en patenterad och världsunik automat för påtagning av engångshandskar. Då vi den här gången även presenterar ett onoterat bolag, så har vi bjudit in Nordnets Sverigechef Martin Ringberg som är med och pratar onoterat från Nordnets perspektiv.

ISR Immune System Regulation Holding AB (publ)

ISR är ett innovationsdrivet läkemedelsutvecklingsbolag inom immunterapi. Bolagets affärsidé är att omvandla preklinisk immunologisk forskning till klinisk prövning för att med hjälp av ett stimulerat immunsystem bekämpa kroniska infektioner som HIV, HBV och cancer genom att utveckla bolagets pipeline av immunstimulerande Immunolider och Immunorheliner och ta vara på immunsystemet genom att utveckla designande vaccin. ISR är noterat på Nasdaq First North Growth Market och har sitt huvudkontor i Solna.

För mer information

Presenteras av Ola Winqvist, CEO

GloveMe Scandinavia AB

weGloveU är en patenterad och världsunik automat för påtagning av engångshandskar. Tillsammans med bolagets handskförpackning Safedon skapar den en oslagbar hygienplattform för användare välden över. Den är utvecklad på Linköpings Universitet i samarbete med Scanfil AB i Åtvidaberg – Made in Sweden. Teckningsanmälan

Presenteras av Håkan Löfholm – CFO/Founder

Anders Haglund

Analys med finansproffset Anders Haglund från TradingCoachen AB. Anders kommer göra en internationell överblick med lite extra fokus på USA & Sverige. Anders presenterar även några aktier som tradingcoachen tycker är lite extra intressanta just nu.

Information om onoterat i Nordnets kapitalförsäkring

Som kund hos Nordnet kan du investera i onoterade svenska värdepapper inom din kapitalförsäkring. Du slipper deklarera köp och försäljningar och dina vinster, utdelningar och ränteintäkter är skattefria. Istället betalar du en årlig schablonskatt. Nordnets kapitalförsäkring för onoterade värdepapper vänder sig till privatpersoner och entreprenörer som äger eller vill investera i bolag som inte är noterade på börsen.

Mer info här: Onoterat – Nordnet

Programmet kan komma att uppdateras, då vi inväntar svar från föreläsare.

Trots lättade restriktioner så har vi inte ett offentligt seminarium än, utan seminariet kommer websändas.

OBS! Vi skickar en länk via e-post till de anmälda ett par timmar innan. Vänligen kontrollera om du fått mailet i skräpposten eller om du har blockerat dina mail för inkommande post.