Investerarmötet-Live med Günther Mårder 23 september!

Vi fortsätter hösten med våra digitala livesända föreläsningar kring börs & sparande, vilket vi bjuder in professionella investerare. Den här gången har vi bjudit in Günther Mårder, VD för Företagarna och tidigare VD för Aktiespararna, samt sparekonom på nätmäklaren Nordnet.  För mer information via anmälan.

Vi kommer diskutera börs & sparande tillsammans för bättre aktieaffärer under seminarietemat “Investera som Proffsen”.

Sist Günther Mårder gästade oss var 2015 som sparekonom på Nordnet. Günther Mårder redovisade då sin syn på Stefan Ingves och Riksbankens beslut om negativ ränta. Då var börsen på all time high med låg arbetslöshet och nu ett drygt år efter pandemins utbrott, så är börsen på all time high och med hög arbetslöshet. Vad tror han om börsen framöver och hur skall det sluta? Günther Mårder är företagarnas & aktiespararnas bäste vän med gedigen bakgrund, trots ringa ålder, är även känd som Sveriges yngsta farbror, mycket ekonomisk, en yngre variant av aktiestinsen som redan hunnit vara VD för Aktiespararna, samt sparekonom på Nordnet och numera VD för Företagarna. Günther Mårder började tidigt med aktier innan han valde Handels i Stockholm framför att bli operasångare. Ta del av hans historia och varför han så tidigt började med aktier och hur han investerar idag och vad han tror om börsen 2021 och framåt.

Hur ska man agera i detta börsklimat? Långsiktighet är att rekommendera, dock kan man ha ett tradingtänk i ett långsiktigt perspektiv. Men strategin kan ju variera från enkel till mer avancerad. ….därför har vi bjudit in olika finansiella proffs om hur de investerar och som skall vara mer som inspiration än rekommendationer. Under 2021 har vi haft ett flertal aktieprofiler som Arne Talving, Jan Sterner, Marcus Hernhag, Anders Haglund, Per Hakan Börjesson & Göran Ofsén.

Vi har även bjudit in ett intressant bolag som är noterat på Nasdaq First North Growth Market. För mer information nedan.

Modus Therapeutics Holding AB (publ)

Modus Therapeutics är ett svenskt bioteknikföretag som utvecklar sevuparin för svåra sjukdomar med stora kvarvarande medicinska behov. Företagets fokus är att utveckla sevuparin för patienter med sepsis / septisk chock, ett allvarligt och ofta dödligt tillstånd.

Vid sepsis/septisk chock övergår en bakterieinfektion till allvarlig okontrollerad systemisk inflammation, med risk för skada av blodkärlen vilket i sin tur kan leda till förlust av vitala funktioner och till slut viktiga organ.

Modus största ägare utgörs av Karolinska Development (Nasdaq Stockholm: KDEV), KDev Investments AB, (samägt av Karolinska Development AB och Rosetta Capital) och John Öhd. Bolaget är sedan Juli 2021 noterat på Nasdaq First North Growth Market.

Presenteras av John Öhd, CEO

Programmet kan komma att uppdateras, då vi inväntar svar från föreläsare.

Med anledning av Covid-19 kommer vi inte ha ett offentligt seminarium, utan seminariet kommer websändas.

OBS! Vi skickar en länk via e-post till de anmälda ett par timmar innan. Vänligen kontrollera om du fått mailet i skräpposten eller om du har blockerat dina mail för inkommande post.