Se presentationerna från INVESTERARMÖTET, GAMEDAY-LIVE 21 DECEMBER!

Investerarmötet, Gameday-Live

Tillsammans med Aktiespararna (sthlm vasa) rundade vi av börsåret 2020 måndagen 21 december 17.30-20.00 med vårt webbsända live-seminarium i medverkan med börsproffset Anders HaglundVart är börsen påväg? Vi fortsatte också med seminariespåret Gameday-Live, vilket vi bjöd in Finserve Global Esports FundHur investerar proffsen inom gaming-sektorn? Seminariet var indelat i Digitala Trender, Gameday-Live & Hur blir börsåret 2021? 

Gameday-Live

Gameday-Live Under seminarietemat Gameday-Live, så bjöd vi in Finserve Global Esports Fund som består av aktiecase i branschens många värdekedjor; alltifrån spelutvecklare, streamingtjänster och hårdvarutillverkare till esport-lag. Med anledning av programpunkten bjöd vi in ett startup som tagit fram en social mediaplattform för gamers. En av investerarna är fastighetsmiljardären Rutger Arnhult.

Finserve Global Esports Fund 

Wasder Wasder är en av världens snabbast växande social mediaplattformar för gamers, en marknad med 2,5 miljarder potentiella användare.

Wasder

Digitala Trender

Streamify Bolaget lanserade 2019 plattformen Streamify, som är en lättanvänd digital plattform som kombinerar livestreaming och E-commerce i en och samma tjänst.

Streamify

Hur blir börsåret 2021?

Vi bjöd in vår ständige analytiker & tradingcoach Anders Haglund som gjorde en övergripande analys av börsläget. Vart är börsen påväg? Anders gjorde också en övergripande analys av börsläget i både Sverige och USA sist han gästade vårt seminarium 9 oktoberVad har hänt sen sist, har rätt beslut tagits sen Investerarmötet 9 oktober? 

Anders Haglund