Se föreläsningarna från Investerarmötet-live 27 januari med Agnetha Jönsson, analytiker DI!

Ta del av börsanalysen från Investerarmötet-Live 27 januari av Agnetha Jönsson, analytiker DI. Är det köpläge på börsen?

Agnetha Jönsson, analytiker Dagens Industri

Agnetha Jönsson är analytiker på Dagens Industri och f.d. chefredaktör för tidningen Aktiespararen, Nordens största aktie- och fondtidning. Agnetha Jönsson har en bred bakgrund från media och finansmarknaden. Hon har bland annat varit börsredaktör på Affärsvärlden, aktiechef hos Trevise Bank, och kontorschef hos Matteus Fondkommission, samt senast VD & chefredaktör för Finansliv.

Neovici AB

Neovici Welcomes Enterprises to a Data-driven World! Neovici erbjuder en AI-plattform för hantering av stora volymer av finansiella transaktionsflöden. Jämfört med traditionella lösningar erbjuder Neovici en väsentligt högre grad av automation, dessutom i realtid. Neovici hanterar årsvis transaktioner till ett sammanlagt värde av 100 miljarder SEK. Förutom att växa i affärerna med befintliga kunder, är man även i långt gångna förhandlingar med ett flertal större internationella bolag. Bolaget har nyligen tecknat ett femårigt kontrakt med Mexikos största telekombolag – Telcel. Obs! Presentationen var på på engelska.

För mer information

Presenterades av Jan Berggren, CEO

Resqunit AB (publ)

Resqunit AB (publ)

Resqunit är verksamma inom teknik- och fiskeindustrin. Bolaget utvecklar utrustning för att återhämta förlorade fiskeredskap globalt. Genom att placera sensorutrustning på fiskeredskap är företagets vision att bli en leverantör av marin data och öka fångstförutsägbarheten med datainsamling och mjukvara. Bolaget har sitt huvudkontor i Norge. Resqunit aktie handlas på Nasdaq First North i Stockholm, med tickern RESQ. Obs! Presentationen var på engelska.

För mer information

Presenterades av Helge Trettø Olsen, CEO