Investerarmötet-Live 27 januari med Agnetha Jönsson, Analytiker DI.

Vi inleder börsåret 2022 med våra digitala livesända föreläsningar kring börs & sparande, vilket vi bjuder in professionella investerare. Det nya börsåret har fått en tung inledning med den amerikanska ränteoron som för tillfället tagit ett tydligt grepp om finansmarknaden. Vi har bjudit in Agnetha Jönsson, analytiker på Dagens Industri till studion. Hur ser hennes analys ut av börsläget och hur kommer börsen utvecklas under 2022?(För mer information via inbjudan eller nedan)

Agnetha Jönsson, analytiker DI

Agnetha Jönsson är analytiker på Dagens Industri och f.d. chefredaktör för tidningen Aktiespararen, Nordens största aktie- och fondtidning. Agnetha Jönsson har en bred bakgrund från media och finansmarknaden. Hon har bland annat varit börsredaktör på Affärsvärlden, aktiechef hos Trevise Bank, och kontorschef hos Matteus Fondkommission, samt senast VD & chefredaktör för Finansliv.

Neovici AB (publ)

Neovici Welcomes Enterprises to a Data-driven World! Neovici erbjuder en AI-plattform för hantering av stora volymer av finansiella transaktionsflöden. Jämfört med traditionella lösningar erbjuder Neovici en väsentligt högre grad av automation, dessutom i realtid. Neovici hanterar årsvis transaktioner till ett sammanlagt värde av 100 miljarder SEK. Förutom att växa i affärerna med befintliga kunder, är man även i långt gångna förhandlingar med ett flertal större internationella bolag. Bolaget har nyligen tecknat ett femårigt kontrakt med Mexikos största telekombolag – Telcel. Obs! Presentationen kommer hållas på engelska.

Presenteras av Jan Berggren, CEO

Resqunit AB (publ)

Resqunit är verksamma inom teknik- och fiskeindustrin. Bolaget utvecklar utrustning för att återhämta förlorade fiskeredskap globalt. Genom att placera sensorutrustning på fiskeredskap är företagets vision att bli en leverantör av marin data och öka fångstförutsägbarheten med datainsamling och mjukvara. Bolaget har sitt huvudkontor i Norge. Resqunit aktie handlas på Nasdaq First North i Stockholm, med tickern RESQ. Presentationen kommer hållas på engelska.

Presenteras av Helge Trettø Olsen, CEO

Med anledning av pågående pandemi kommer vi inte ha ett offentligt seminarium, utan seminariet kommer websändas.

OBS! Vi skickar en länk via e-post till de anmälda ett par timmar innan. Vänligen kontrollera om du fått mailet i skräpposten eller om du har blockerat dina mail för inkommande post.