INBJUDAN INVESTERARMÖTET-LIVE 24 FEBRUARI MED ”KAVASTU” ARNE TALVING, MARCUS HERNHAG, JAN STERNER & ”Börspsykologen” LARS- ERIK BOSTRÖM.

Välkommen till Investerarmötet-Live med inriktning att ”Investera som Proffsen” med Börspanelens aktieexperter Arne ”Kavastu” Talving, Marcus Hernhag och Jan Sterner m.fl. Vi har också bjudit in ett bolag noterat på Nasdaq First North som är ett investerande bolag i form av en Venture Builder.

Börspanelen

Lyssna till de initierade aktieproffsen Marcus Hernhag, Arne Kavastu Talving, Jan Sterner samt Lars-Erik Boström som också har börspsykologi som specialintresse, vilket onekligen är värt ett extra inslag i dagens oroliga och lättrörliga marknad. Hur skall man agera på rådande börssituation? Med lite tur får vi även med panelens femte deltagare Ludvig Rosenstam Åhman. Vi lottar också ut böcker från respektive föreläsare.

Om Börspanelen

Börspnaelen består av fem kunniga aktieexperter. Marcus Hernhag, Arne Kavastu Talving, Lars-Erik Boström, Ludvig Rosenstam Åhman och Jan Sterner. Alla fem är författare till mycket uppskattade aktieböcker med olika infallsvinklar. Med sina skiftande erfarenheter och ett brinnande intresse för börsen har de tillsammans en svårslagen bredd av kunskaper om aktier, börspsykologi och klokt långsiktigt sparande. De kunskaperna vill de gärna dela med dig som lyssnar.

EPTI AB (publ)

EPTI investerar kapital och operativt stöd till bolag, entreprenörer och grundare för att bygga och utveckla företag. Bolaget tillför erfarenhet från andra grundare, kapital, resurser, processer, teknik samt kommersiell exekvering och marknadsföring. EPTI startar även bolag och joint ventures med medgrundare och bolag. Bolagen i EPTIs portfölj finns inom segmenten Gaming, Fintech, Marketplace, SaaS samt Services. Sedan starten 2017 har en portfölj med mer än 25 företag byggts upp, varav de majoritetsägda företagen omfattar totalt cirka 200 medarbetare fördelat över sju länder runt om i Europa. EPTI är skapat för grundare, av grundare. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.

Presenteras av Arli Mujkic, VD

Trots lättade restriktioner kommer vi inte ha ett offentligt seminarium, utan seminariet kommer webbsändas.

OBS! Vi skickar en länk via e-post till de anmälda ett par timmar innan. Vänligen kontrollera om du fått mailet i skräpposten eller om du har blockerat dina mail för inkommande post.