SE ANALYSER AV SVD BÖRSPLUS FRÅN INVESTERINGSSEMINARIET!

Se filmerna & intervjuerna från investeringsseminariet tillsammans med Aktiespararna Stockholm VasaHotell Anglais, Stureplan 30 januari. Seminariet omfattade börsanalyser med Peter Benson som är prisbelönad aktieskribent och grundare av analystjänsten SvD Börsplus (Systerbolag till Svenska Dagbladet) & tradingcoachen Anders Haglund från Safe Return Asset Management Nordic.

Vi avslutade kvällen med ”Closing Bell”, en föreläsning vinklat mot den amerikanska börsen med Anders Haglund, tradingcoach & Luis Recabarren, AlgoQuant Group.

Under investeringsträffen presenterades Initiator Pharma, Minesto, Orasolv & Presevia.

SvD Börsplus aktieskribent Peter Benson hoppas att du under föredraget fick fler insikter kring hur du ska uppnå goda långsiktiga resultat på aktiemarknaden. Hade du inte möjlighet att ta del av seminariet, se föredraget här av Peter Benson som går igenom tre olika strategier för att uppnå goda långsiktiga resultat på aktiemarknaden. Vilken slags investerare är du? Vilka misstag kan du enkelt undvika? Hur långt tid tar det att bli rik? Vilka lätta vinster kan du göra?

För er som inte kunde närvara eller inte tog kort från SvD Börsplus under seminariet kan  ta del av erbjudandet att testa SvD Börsplus en månad gratis via länken: www.svd.se/gratis-borsplus

Initiator Pharma

Initiator Pharma är ett nystartat läkemedelsbolag baserat i Århus i Danmark, i dagsläget ägt till 60 procent av Saniona och till 40 procent ägt av Initiators grundare Claus Olesen, Dan Peters, Ulf Simonsen och Mikael Thomsen.

Linda Myrin, Financial Stockholm intervjuar Claus Olesen, VD Initiator Pharma.

Seminariepresentation av Claus Olesen, VD Initiator Pharma.

Minesto

Minesto är ett svenskt miljöteknikföretag inom marin energi med missionen att minimera det globala koldioxidavtrycket från energisektorn genom att möjliggöra kommersiell elproduktion från långsamma havs- och tidvattenströmmar.

Linda Myrin, Financial Stockholm intervjuar Dr Martin Edlund, VD Minesto AB.

Seminariepresentation av Dr Martin Edlund, VD Minesto AB

Orasolv 

Orasolvs affärsidé är att i storstadsregioner driva allmäntandvård och specialisttandvård. Bolaget har kommit en bit på vägen med att utveckla ett konkurrenskraftigt klinikkoncept som attraherar kunder, personal och säljare av kliniker.

Linda Myrin, Financial Stockholm intervjuar Michael Lagerbäck, VD Orasolv.

Seminariepresentation av Michael Lagerbäck, VD Orasolv.

Presevia

Preservia Hyresastigheter direktinvesterar i nyproducerade hyresrättsfastigheter i områden där bostadsbristen är som störst. Fokus är på Stockholmsregionen där investeringar i nyproduktion av hyresrättsfastigheter historiskt har genererat en stabil real värdeökning. Preseriva är aktuella med en preferensaktiemission som ger 10% årlig utdelning.

Linda Myrin, Financial Stockholm intervjuarv vVD och IR-chef David Hansson Preservia.

Seminariepresentation av vVD och IR-chef David Hansson Preservia.