Se aktiematchen från Investerarmötet 25 februari med börsgiganterna Marcus Hernhag & Arne “Kavastu” Talving!

Se aktiematchen från Investerarmötet 25 februari med börsgiganterna Marcus Hernhag & Arne “Kavastu” Talving på Scandic Anglais, Stureplan!

Tycker de lika i allt? Eller har de olika syn på börsen? 

Börsgiganterna Marcus Hernhag & Arne “Kavastu” Talving har skrivit en gemensam bok “Hur du blir rik och fri med aktier”, vilket de i boken avslöjar hur de byggt sin rikedom från noll kronor till ekonomisk frihet. Under kvällen berättade Marcus och Arne om sina personliga framgångshistorier. De bjöd på alla sina bästa spartips – och det är massor. De avslöjade också sina personliga favoritstrategier för att lyckas väl på aktiemarknaden.

Marcus Hernhag & Arne “Kavastu” Talving avslöjar sin väg till rikedom från noll kronor till ekonomisk frihet. “Hur du blir rik och fri med aktier” Under kvällen fanns det också möjlighet att köpa en signerad bok som passar både dig som är mindre aktiv på börsen och du som är lite mer erfaren aktiesparare. Det går även att beställa en signerad bok via nedan länk.

hernhag.se/blirik/ – info om Marcus och Arnes bok och den går att beställa via https://www.bokus.com/bok/9789198406856/den-enkla-vagen-bli-rik-och-fri-med-aktier/och https://www.adlibris.com/se/bok/den-enkla-vagen-bli-rik-och-fri-med-aktier-9789198406856
sternersforlag.se/ – info om böckerna och möjlighet beställa signerade ex