Så kan Sverige krascha 2024!

Uppföljning från Investerarmötet 27 augusti på Hotell Anglais, Stureplan med Stefan Fölster!

Ta del av föreläsningen från Investerarmötet 27 augusti med nationalekonomen och författaren Stefan Fölster som berättade om sin senaste bok som är en finansthriller “The Crash of 2024”.

Så kan Sverige krascha 2024

Många ekonomer analyserar hur några tiondels procent ränteändringar eller Trumps tullpåslag kan slå. Men var lurar de riktiga ”svarta svanarna” som kan utlösa en större krasch? Stefan Fölster resonerar om detta mot bakgrund av sin nyutkomna bok ”The Crash of 2024”. I formatet av en internationell thriller har den nu publicerats på engelska under titeln ”The Crash of 2024”. Dess händelser utgår från ganska realistiska förutsättningar. Statsstödd brottslighet möts av aningslöst stapplande politiska reaktioner i många västländer, och en ständig blandning av låg moral och kortsiktighet i delar av finansbranschen. Då uppstår en häxkittel som för oss mycket nära avgrunden. Eller så knuffas vi över kanten. På det sättet är thrillern inte enbart underhållning utan också en tankeställare för den som funderar på Sveriges framtid, eller för den del sin egen ekonomi. Boken ”The Crash of 2024” kan beställas här: Beställ boken

Påminnelse bolagsträff!

Vill även påminna om inbjudan till bolagsträff, samt också presentationer, intervjuer och erbjudanden från Investerarmötet 27 augusti! Seminariet var i medverkan med Aktiespararna (sthlm vasa) och nyhetsbyrån Finwire.