Intervju med Nordnets Sverigechef Martin Ringberg under Investerarmötet-Live!

Vi fortsatte hösten med våra digitala livesända föreläsningar kring börs & sparande, vilket vi bjuder in professionella investerare. Den här gången bjöd vi in Nordnets Sverigechef Martin Ringberg som var med och pratar onoterat från Nordnets perspektiv. Vi diskuterade börs & sparande tillsammans för bättre aktieaffärer under seminarietemat ”Investera som Proffsen” med aktieanalytikern Anders Haglund som gjorde en övergripande internationell överblick med lite extra fokus på USA & Sverige. Är det trading eller investering som gäller? Vi bjöd även in i studion två bolag varav ett är ett innovationsdrivet läkemedelsutvecklingsbolag inom immunterapi noterat på Nasdaq First North Growth Market, samt ett onoterat bolag som har en patenterad och världsunik automat för påtagning av engångshandskar. ISR är ett innovationsdrivet läkemedelsutvecklingsbolag inom immunterapi. Bolagets affärsidé är att omvandla preklinisk immunologisk forskning till klinisk prövning för att med hjälp av ett stimulerat immunsystem bekämpa kroniska infektioner som HIV, HBV och cancer genom att utveckla bolagets pipeline av immunstimulerande Immunolider och Immunorheliner och ta vara på immunsystemet genom att utveckla designande vaccin. weGloveU är en patenterad och världsunik automat för påtagning av engångshandskar. Tillsammans med bolagets handskförpackning Safedon skapar den en oslagbar hygienplattform för användare välden över. Ta del av nedan intervju, analys och bolagspresentationer via rubriker (Länk till inspelning).

GloveMe Scandinavia AB

weGloveU är en patenterad och världsunik automat för påtagning av engångshandskar. Tillsammans med bolagets handskförpackning Safedon skapar den en oslagbar hygienplattform för användare välden över. Den är utvecklad på Linköpings Universitet i samarbete med Scanfil AB i Åtvidaberg – Made in Sweden.

Teckningsanmälan

För mer information via teckningsanmälan eller via mail: hakan.lofholm@gloveme.se

Presenterades av Håkan Löfholm – CFO/Founder & VD Jesper Berthold

ISR

ISR är ett innovationsdrivet läkemedelsutvecklingsbolag inom immunterapi. Bolagets affärsidé är att omvandla preklinisk immunologisk forskning till klinisk prövning för att med hjälp av ett stimulerat immunsystem bekämpa kroniska infektioner som HIV, HBV och cancer genom att utveckla bolagets pipeline av immunstimulerande Immunolider och Immunorheliner och ta vara på immunsystemet genom att utveckla designande vaccin. ISR är noterat på Nasdaq First North Growth Market och har sitt huvudkontor i Solna.

För mer information

Presenteras av Ola Winqvist, CEO

Intervju med Martin Ringberg Sverigechef för Nordnet om onoterat och nyheter

Som kund hos Nordnet kan du investera i onoterade svenska värdepapper inom din kapitalförsäkring. Du slipper deklarera köp och försäljningar och dina vinster, utdelningar och ränteintäkter är skattefria. Istället betalar du en årlig schablonskatt. Nordnets kapitalförsäkring för onoterade värdepapper vänder sig till privatpersoner och entreprenörer som äger eller vill investera i bolag som inte är noterade på börsen.Mer info här: Onoterat – Nordnet

Anders Haglund

Analys med finansproffset Anders Haglund. Anders gjorde en internationell överblick med lite extra fokus på USA & Sverige. Anders presenterar även några aktier som han tycker är lite extra intressanta just nu.