Inbjudan till Sweden-U.S. Entrepreneurial Forum 4 oktober

Välkommen på fika, lunch, mingel, erfarenhetsutbyte och nätverkande med entreprenörerinvesterare och experter från Sverige och USA!

Financial Stockholm samverkar med Sweden-U.S. Entrepreneurial Forum 4 oktober i Stockholm. Under dagen finns stora möjligheter till erfarenhetsutbyte och nätverkande med entreprenörer, investerare och experter från Sverige och USA.

Några av de amerikanska talarna är:

Azita Raji, USA:s ambassadör i Sverige sedan ett halvår tillbaka. Hon har en bakgrund inom finanssektorn och ett brinnande intresse för innovation. azita_raji_2016-03-15_001

Shelly Porges, serientreprenör och investerare som spelat en viktig roll i Hillary Clintons kampanjarbete. Medgrundare till ”Entrepreneurs for Hillary” och juryordförande för ”Cartier Women’s Initiative Awards”.

Faz Bashi, affärsängel med expertis inom life science. Hans passion är ny teknik som kan ge patienter bättre vård.

Tanya Marvin-Horowitz, partner på venture capital-bolaget Capital A Partners, med både New York och Stockholm som sina arbetsplatser.

Clare Fairfield, enormt erfaren riskkapitalist som är ordförande för Venture Capital Institute. Återkommande talare på Sweden-US Entrepreneurial Forum och stor Sverigefantast.

Evenemanget genomförs på engelska. Genom Financial Stockholm erbjuder vi 50% på biljettpriset till Sweden-U.S. Entrepreneurial Forum 4 oktober i Stockholm vid anmälan före 29 september. 

Anmäl dig här! Till Sweden-U.S. Entrepreneurial Forum 4 oktober i Stockholm. Använd promotion kod ”financial16” för att få 50% rabatt på avgiften på 1200 (ex moms) kronor och betala bara 600 kronor (ex moms) för deltagande, två fikapauser, lunch och mingel.

Tid: Tisdag 4 oktober 2016, kl 9.00–16.15 med efterföljande mingel

Plats: Scandic Continental, Vasagatan 22, Stockholm