Inbjudan till lunchseminarium 10 mars på Scandic Klara, Hötorget!

Välkommen till Sedermera Fondkommissions investerarlunch i Stockholm fredagen den 10 mars 2017. Under investerarlunchen kommer SynAct Pharma att berätta om sin plattformsteknologi som de utvecklat inom forskningsområdet inflammatoriska sjukdomar. VibroSense Dynamics kommer att berätta om deras medicintekniska produkter och tjänster för diagnostikstöd vid nervskador i händer och fötter till diabetesmottagningar, företagshälsovård, sjukhus, vårdcentraler och forskare.

Vi bjuder på lunch!
(Begränsat antal platser så vi följer principen först till kvarn. Öppet för både medlemmar och icke medlemmar i Aktiespararna.)
ANMÄLAN HÄR!

Investeringslunch i samarbete med Sedermera Fondkommision & Financial Stockholm.

SynAct Pharma AB

SynAct Pharma AB är noterade på AktieTorget sedan sommaren 2016. SynAct Pharma bedriver forskning och utveckling inom inflammatoriska sjukdomar. Bolaget har en plattformsteknologi baserad på en ny klass läkemedelskandidater som riktar sig mot akuta försämringar i kroniska inflammatoriska sjukdomar med det primära syftet att stimulera naturliga läkningsmekanismer.
I mars månad finns möjlighet att nyttja teckningsoptioner i SynAct Pharma. Läs mer…

 

Läs om erbjudandet

 

VibroSense
VibroSense utvecklar och marknadsför medicintekniska produkter och tjänster för diagnostikstöd vid nervskador i händer och fötter till diabetesmottagningar, företagshälsovård, sjukhus, vårdcentraler och forskare. I mars finns det möjlighet att teckna units i samband med VibroSense företrädesemission. Läs mer…

Läs om erbjudandet