Föreläsningar från Investerarmötet 27 januari-Den digitala omställningen!

INVESTERARMÖTET MED SIMON BEYER-DEN DIGITALA OMSTÄLLNINGEN!

Ta del av filmade föreläsningar från Investerarmötet 27 januari på Hotell Anglais, Stureplan! Utvecklingen inom teknik, globalisering och demografi är några av världens megatrender, den mest kännbara effekten upplever många komma från den tekniska utvecklingen som påverkar vår vardag i många moment. Det finns ett antal bolag som lyckats bli enormt populära och värderas till svindlande summor. Vad är det som gör att exempelvis de s.k. FAANG-bolagen Netflix, Facebook, Amazon, Apple och Google (Alphabet) lyckats så väl och finns det några riktiga konkurrenter? Ta del av Simon Beyers föreläsning som är expert inom media och som skrivit boken ”Den digitala omställningen – strategier och perspektiv”.

Bygg en förmögenhet på kort eller lång sikt? Vart är börsen på väg? Vår ständige analytiker & tradingcoach Anders Haglund la lite större vikt vid att analysera dessa s.k FAANG-bolag. Är det läge att sälja? Anders gjorde också en övergripande analys av börsläget i främst Sverige men även USA. Anders presenterade också ett bolag som han ser som extra intressanta just nu med stor potential både på kort och lång sikt. Ta del av Anders föreläsning från Investerarmötet i måndags.

Kvällens bolagspresentationer var också inriktade på olika tekniker som löser livets problem i vardagen, som noteringsaktuella fintech-bolaget Hudya Group som hjälper dig spara pengar genom en AI-funktion eller Ossdsign som förser neuro- och plastikkirurger med innovativa implantat för patienter med allvarliga kranie- och ansiktsdefekter och Medivir som utvecklar innovativa läkemedel med fokus på cancersjukdomar där de medicinska behoven är stora. Ett annat av bolagen var FRISQ som utvecklar globalt skalbara digitala verktyg för interaktiv kommunikation mellan de olika aktörerna i vårdkedjan.

Medivir AB (publ)

Medivir utvecklar innovativa läkemedel med fokus på cancersjukdomar där de medicinska behoven är stora. För mer information

OSSDSIGN AB (publ)

OssDsign är ett svenskt medicintekniskt företag som utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrad läkning av bendefekter. För mer info: www.ossdsign.com

Hudya Group AS

Hudya AB är ett framåtblickande, skandinaviskt fintechföretag med verksamhet i Sverige, Danmark och Norge och cirka 250 anställda. Hudya skapar tekniska lösningar för en enklare ekonomisk vardag och sparar kunder tid och pengar. För mer information / teckna i aktien! 

FRISQ AB (publ)

FRISQ utvecklar globalt skalbara digitala verktyg för interaktiv kommunikation mellan de olika aktörerna i vårdkedjan. För mer information

Simon Beyer

Simon Beyer Partner och Chief Strategy Officer på byrån Ingager som hjälper några av världens största varumärken med digitala frågor. Tidigt under 2019 släppte Simon boken “Den digitala omställningen – strategier och perspektiv” som fått ett väldigt varmt mottagande från en rad experter inom området.

Anders Haglund

Analys med börsproffset & tradingcoachen Anders Haglund från TradingCoachen AB. Anders gjorde en internationell överblick med lite extra fokus på USA & Sverige.