Investerarmötet med simon beyer-Den digitala omställningen!

Vi inleder börsåret 2020 med Investerarmötet 27 januari med föreläsningar, börsanalyser och bolagspresentationer på Hotell Scandic Anglais, Stureplan!

Utvecklingen inom teknik, globalisering och demografi är några av världens megatrender, den mest kännbara effekten upplever många komma från den tekniska utvecklingen som påverkar vår vardag i många moment. Vad är det som gör att exempelvis de s.k. FAANG-bolagen Netflix, Facebook, Amazon, Apple och Google (Alphabet) lyckats så väl och finns det några riktiga konkurrenter? Träffa Simon Beyer som är expert inom media och som skrivit boken “Den digitala omställningen – strategier och perspektiv”. Köp en signerad bok på plats eller för mer information via Adlibris 

Programmet har uppdaterats. Ett onoterat bolag, även det med inriktning digital teknik kommer presenteras under kvällen, som på sikt planerar en notering och som är öppna för feedback. Bolaget heter VEO, Value Each Other – en mediaplattform för att dela och ta del av unikt innehåll.

Välkommen till Investerarmötet! Vi bjuder på något att äta och dricka. (begränsat antal platser)För mer information via anmälan.

Träffa också vår ständige analytiker & tradingcoach Anders Haglund som kommer lägga lite större vikt vid att analysera dessa s.k FAANG-bolag. Anders kommer också göra en övergripande analys av börsläget i främst Sverige men även USA. Vart är börsen påväg? Anders kommer också presentera ett antal bolag som han ser som extra intressanta just nu med stor potential både på kort och lång sikt.

Kvällens bolagspresentationer är också inriktade på olika tekniker som löser livets problem i vardagen, som noteringsaktuella fintech-bolaget Hudya Group (för mer information nedan) som hjälper dig spara pengar genom en AI-funktion eller Ossdsign som förser neuro- och plastikkirurger med innovativa implantat för patienter med allvarliga kranie- och ansiktsdefekter och Medivir som utvecklar innovativa läkemedel med fokus på cancersjukdomar där de medicinska behoven är stora.
Ett annat av bolagen är FRISQ som utvecklar globalt skalbara digitala verktyg för interaktiv kommunikationen mellan de olika aktörerna i vårdkedjan.


Hudya Group AS

Hudya helps customers saving money and brings simplicity and transparency to everyday services with fintech-solutions at the core. Insurance, utilities, banking, telephony, fintech-solutions and more – all on one AI-assisted, digital and relationship-based platform. Hudya is preparing for an IPO and is heading for Nasdaq First North. Information film (how it works) Information film (for customer) För mer information och teckningssedlar: https://ir.hudyagroup.com/ipo/ (anmälningssedel) https://hagberganeborn.se/wp-content/uploads/2019/12/anmalningssedel_hudya-1.pdf

Se film!

FRISQ AB (publ)
FRISQ utvecklar globalt skalbara digitala verktyg för interaktiv kommunikationen mellan de olika aktörerna i vårdkedjan. FRISQ:s lösningar är ett stöd för vårdpersonal och ger samtidigt patienter nya möjligheter att bli mer engagerade i sin egen vård.
För mer information
Presenteras av Mats Lindstrand, Ordförande 

Medivir AB (publ)

Medivir utvecklar innovativa läkemedel med fokus på cancersjukdomar där de medicinska behoven är stora. Företaget satsar på indikationsområden där tillgängliga behandlingsmetoder är begränsade eller saknas och det finns stora möjligheter att erbjuda betydande förbättringar till patienterna. Samarbeten och partnerskap är en viktig del av Medivirs affärsmodell och läkemedelsutvecklingen bedrivs antingen i egen regi eller i partnerskap. Medivirs aktie (ticker: MVIR) är noterad på Nasdaq Stockholms lista för små bolag (Small Cap)

För mer information

Presenteras av Uli Hacksell, CEO

OSSDSIGN AB (publ)

OssDsign är ett svenskt medicintekniskt företag som utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrad läkning av bendefekter. Genom att förse neuro- och plastikkirurger med innovativa implantat, förbättrar OssDsign möjligheterna för patienter med allvarliga kranie- och ansiktsdefekter över hela världen. Genom att kombinera klinisk kunskap med egen teknologi, tillverkar och säljer OssDsign ett växande utbud av patientspecifika lösningar för behandling av skalldefekter och ansiktsrekonstruktion. OssDsigns teknologi är resultatet av samarbete mellan kliniska forskare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm och materialvetare på Ångströmlaboratoriet vid Uppsala Universitet.

För mer info: www.ossdsign.com

Presenteras av: Henrik Hjort, Marknadschef

Onoterat

VEO
Rättvist, värdeskapande och roligt! VEO gör det enkelt för innehållsägare att få betalt för det innehåll de publicerar. Ta del av videos, musik, bilder, podcasts m.m där varje visning eller spelning genererar en inkomst till innehållsägaren. Följ och stötta vänner, familj, din favoritklubb eller förening och ta del av deras unika innehåll. Var med och bidra till bättre förutsättningar för morgondagens innehållsägare. VEO är överlåtet till en stiftelse för att skydda innehållsägare och insatta medel samt bevara dess rättigheter över tid. Alla kan därmed använda VEO på samma sätt – finansiärer, distributörer och innehållsägare.

Föreläsare

Simon Beyer

Simon Beyer Partner och Chief Strategy Officer på byrån Ingager som hjälper några av världens största varumärken med digitala frågor. Simon är även kursansvarig på Berghs School of Communication och en flitigt anlitad föreläsare inom digital omställning. 2018 och 2019 utsågs Simon till en av Sveriges populäraste föreläsare och han medverkar ofta som expert i media. Tidigt under 2019 släppte Simon boken “Den digitala omställningen – strategier och perspektiv” som fått ett väldigt varmt mottagande från en rad experter inom området.

Ingager kombinerar datadriven annonsering med riktigt innehåll. Insikter från annonseringen gör det möjligt att optimera varje steg. Från innehåll och annonsering till konvertering. Med ett expertteam på över 60 personer, egen teknologi, leverans från Stockholm och Berlin samt erfarenhet från de flesta branscher skapar vi löpande lönsam marknadsföring.

Anders Haglund

Analys med börsproffset & tradingcoachen Anders Haglund från TradingCoachen AB. Anders kommer göra en internationell överblick med lite extra fokus på USA & Sverige.