USA-valet 2020? Så blir du rik i den digitala ekonomin med Shoka Åhrman!

Vi fortsätter med Investerarmötet 24 februari som kommer präglas av
USA-valet 2020 med föreläsningar, börsanalyser och
bolagspresentationer på Hotell Scandic Anglais, Stureplan!

Hur kommer valet påverka börsen?

En av våra föreläsare är också  Shoka Åhrman som skrivit boken “Så blir du rik i den digitala ekonomin”Gå från några hundralappar på sparkontot till att investera som proffsen. För mer information

Vi bjuder på något att äta & dricka!
Begränsat antal platser.
(för mer information via anmälan nedan)
Bolag
Absolicon Solar Collector AB (publ)
Absolicon är ett börsnoterat svenskt solenergiföretag, specialiserat på koncentrerad solvärme. Solfångaren T160 arbetar upp till 160°C och har den högsta optiska verkningsgraden som någonsin uppmätts för ett kommersiellt tillgängligt litet paraboliskt tråg. Efter att ha uppnått banbrytande prestanda bygger nu Absolicon två robotiserade produktionslinor, en i Sverige och en i Kina som kommer att producera en 5,5 m2 solfångare var sjätte minut. Företaget kombinerar solenergiforskning med försäljning av solfångarfält till industrier som behöver hetta och ånga samt kompletta robotiserade produktionslinor för T160.
För mer information
Presenteras av Joakim Byström, VD

Nanexa AB (publ)
Nanexa är ett nanoteknologiskt drug delivery-företag som fokuserar på utvecklingen av PharmaShell® som är ett nytt och banbrytande drug delivery-system som bedöms ha en stor potential inom ett flertal substanstyper och indikationsområden. Inom ramen för PharmaShell®utvecklar Nanexa egna projekt och har samarbetsavtal med flera läkemedelsbolag, däribland AstraZeneca. Nanexa genomför under 11-25 februari en företrädesemission av units om 45,5 Msek. För mer information se Nanexas informationsbroschyr.
För mer information
Presenteras av David Westberg, VD

Föreläsare

USA-valet 2020
Den tredje november i år 2020 avgörs presidentvalet i USA. 
Donald Trump siktar förstås på att bli omvald för att spendera ytterligare
fyra år i Vita huset. Bernie Sanders går just nu otroligt starkt inom demokraterna och före detta borgmästaren i New York, Michael Bloomberg, verkar kunna bli en joker. Påverkar det börsen? Träffa vår ständige analytiker &
tradingcoach Anders Haglund som kommer lägga lite större vikt vid  USA-
valet  och på vilket sätt det kan påverka börsen. Är det läge att sälja?
Anders kommer också göra en övergripande analys av börsläget i både Sverige och USA. Anders kommer också presentera ett antal bolag som han ser
som extra intressanta just nu med stor potential både på kort och lång sikt.

Investerarmötet kommer under året på ett eller annat sätt präglas av USA-valet
2020 med föreläsningar, börsanalyser och bolagspresentationer.

Anders Haglund
Analys med börsproffset & tradingcoachen Anders Haglund från TradingCoachen AB. Anders kommer göra en internationell överblick med lite extra fokus på USA & Sverige.

Shoka Åhrman
Shoka Åhrman har studerat ekonomi vid Handelshögskolan och jobbat som privatekonom på bank i 15 år. Hon föreläser och skriver om ekonomi för att hjälpa människor att bli medvetna om sina ekonomiska beslut.

Är ditt mål miljonen, ekonomisk frihet eller en guldkant på vardagen? Oavsett vilket så är jag övertygad om att man med rätt kunskap och strategi kan nå dit. Gå från några hundralappar på sparkontot till att investera som proffsen. Shoka Åhrman vill ge människor en ekonomisk självkänsla så att de kan göra medvetna val och skapa trygga och självständiga liv vare sig du ska börja placera pengar för första gången, eller om du vill gå från att fondspara hos din bank till att börja investera dina pengar själv. Här får du den rätta kunskapen för att våga ta steget mot att själv styra över dina pengar men också verktygen för att undvika de största misstagen. Inte bara det, du får även hjälp att förstå hur dina investeringsbeslut riskerar att påverkas av känslor och psykologiska faktorer.
Beställ boken eller köp en signerad bok under Investerarmötet