BYGG EN FÖRMÖGENHET PÅ KORT ELLER LÅNG SIKT? SE PRESENTAtIONERNA FRÅN INVESTERARMÖTET 27MAJ!

Bygg en förmögenhet på kort eller lång sikt? Vart är börsen på väg, läge köpa aktier? Vår ständige analytiker Anders Haglund redde ut börsoron under Investerarmötet på Hotell Anglais Stureplan, samt gjorde också en övergripande analys av börsläget i främst Sverige men även USA. Anders presenterade även ett antal bolag som han ser som extra intressanta just nu med stor potential både på kort och lång sikt. Se presentationen nedan. Vill man inte sälja sina favoriter, så kan man tjäna pengar på en nedgång, vilket börsproffset & tradingcoachen Anders Haglund kommer gå igenom 3 juni under sin utbildning i optionsaffärer med hjälp av teknisk & fundamental analys. För mer info via anmälan. Vi presenterade också en mix av bolag inom tillämpningar av sensorteknologi inom Gaming, mobil molntjänst för marknadsföring, samt ett fastighetsbolag som genererar en stabil och en långsiktigt hållbar avkastning. Se deras presentationer och erbjudanden nedan!

Tangiamo Touch Technology AB (publ) Tangiamo Touch Technology AB (publ) är ett svenskt företag med säte i Göteborg. Bolaget noterades 2017 på Nasdaq First North och arbetar främst med tillämpningar av sensorteknologi inom Gaming. Bolaget har patent på en rad områden inom både touch teknologi och visuell identifiering. Inom touch appliceras tekniken för att möjliggöra styrning av system genom flera användare samtidigt, till exempel ett elektroniskt spelbord. Visuell identifiering används för att snabbt läsa ut värden och former för hel- och halvautomatiska spel. VD har Ordet. (För mer information och teckningssedel)

TargetEveryOne AB (publ)TargetEveryOne är ett globalt MARTECH-företag (Marketing Technology) som möjliggör för sina kunder att effektivisera sin 1-1 digitala marknadsföring inom en SaaS-plattform. Bolagets strategi är att rikta sig mot såväl de absolut största bolagen som mot segmentet för små och medelstora bolag. Mer information. Ta del av presentationen igen nedan. Via länk finns teckningssedel, prospekt och teaser.https://www.targeteveryone.com/investors/financial-reports.php?lang=sv&type=PR

Cibus Nordic Real Estate AB (publ)Cibus är ett fastighetsbolag med fokus på fastigheter inom livsmedel- och dagligvaruhandeln. Bolaget äger idag132 fastigheter i Finland med ett stabilt kassaflöde och högkvalitativa hyresgäster. Cibus generera en stabil och långsiktigt hållbar avkastning samt kan genom att vara noterade på Nasdaq First North erbjuda en högutdelande aktie till alla typer av investerare. Mer information / Se analys. Ta del av presentationen igen nedan.

Bygg en förmögenhet på kort eller lång sikt? Vart är börsen på väg, läge köpa aktier? Vår ständige analytiker Anders Haglund reder ut börsoron kring det aktuella handelskriget mellan Kina & USA, samt gör också en övergripande analys av börsläget i främst Sverige men även USA. Anders presenterar också ett antal bolag som han ser som extra intressanta just nu med stor potential både på kort och lång sikt. Ta del av presentationen igen nedan.