INBJUDAN TILL Investerarmötet 24 juni med börsgiganten Marcus Hernhag & serieentreprenören Johan Staël von Holstein!

Välkommen till Investerarmötet 24 juni som vi avslutar börshalvåret 2019 med börsgiganten Marcus Hernhag & serieentreprenören Johan Staël von Holstein på Scandic Anglais, Stureplan!

Vi bjuder på något att äta & dricka! Välkommen! (För mer information via anmälan)

Börsgiganten Marcus Hernhag & medförfattaren Jan Sterner har skrivit en gemensam bok ”Att lyckas med aktiesparande”. Under seminariet presenterar de sin nya bok och det kommer också finnas möjlighet att ställa frågor till dem, samt också köpa en signerad bok. Perfekt att läsa i hängmattan i sommar! Träffa också techprofilen Johan Staël von Holstein som kommer presentera Starflow, en lösning där behovet för mellanhänderna mellan influencers och fansen försvinner. En mix av bolag kommer också presenteras.

Följande bolag & föreläsare kommer presenteras:

Jetty AB (publ)

Jetty AB utvecklar och säljer affärssystemet JETTY, ett molnbaserat system (SaaS) för Event Management. Jetty finns representerat i flera segment av evenemangsindustrin, så som festivaler, idrottsevenemang, venues (arenor, konserthus), Corporate Events, mötes- och konferensanläggningar.

Bolaget grundades 2010. 2017 inleddes en turn-around för bolaget där en ny produktgeneration började utvecklas och en säljkår rekryteras. Hösten 2018 noterades bolaget på Spotlight Stock Market, och sedan dess har produktutvecklingen färdigställts, och en internationell expansion inletts. I maj 2019 påbörjades Jettys etablering på den nordamerikanska marknaden, då en sälj- och marknadsansvarig på plats rekryterades.

För mer information

Presenteras av Dan Sonesson, VD

BrainCool AB (publ)

BrainCool AB (publ) är ett innovativt medicinteknikföretag som utvecklar, marknadsför och säljer ledande medicinska kylningssystem för indikationer och områden med betydande medicinska mervärden inom sjukvården. Bolaget fokuserar på två affärsområden, Brain Cooling och Pain Management inom onkologi.

För mer information

Presenteras av Martin Waleij, VD

Multidocker Cargo Handling AB (publ)

Med fokus på kostnadseffektivitet, klimatfrågan, och arbetsmiljö erbjuder MultiDocker kundanpassade logistiklösningar och ett noga utvalt utbud av skräddarsydda maskiner för materialhantering. Logistikutvecklingstjänster inkluderar kundanpassad produkt för olika typer av materialhantering, beräkning av ledtidsreducering, och analys av kundens totala logistikflöde för kostnadseffektivitet och minimerad miljöpåverkan. Maskinerna för materialhantering är starka med hög kapacitet, tillverkade av marknadsledande kvalitet, har låg energiförbrukning, och hög förarkomfort och visibilitet. Eftermarknaden servas genom både egna tjänster och via Caterpillars nätverk, världens största tillverkare av entreprenadmaskiner.

Emissionsinfo: http://multidocker.com/about-us/investor-relations/emissionsdokument/

Årsredovisning: http://multidocker.com/wp-content/uploads/2019/04/MultiDocker_arsredovisning2018_web.pdfDelårsrapport: http://multidocker.com/wp-content/uploads/2019/05/MultiDocker_Del%C3%A5rsrapport_jan-mar-19-2.pdf

För mer information

Presenteras av Maria Bogren, VD

Scandion Oncology AB (publ)

Scandion Oncology är ett klinisk fas II bioteknikbolag med fokus på nya och innovativa läkemedel och biomarkörer för att bekämpa resistens mot cancerläkemedel. Scandion Oncology har tre läkemedelskandidater i sin pipeline. Den mest avancerade läkemedelskandidaten är SCO-101, som ärklar för kliniska fas II-studier. Den nuvarande globala marknaden för SCO-101 i metastatisk bröst- och kolorektalcancer beräknas överstiga 4 miljarder euro i årlig försäljning. Det finns för närvarande inga läkemedel på marknaden som kan vända/upphäva cancerläkemedelsresistens.

Se filmen

För mer information

Presenteras av Nils Brünner, CEO

(Presentationen hålls på engelska)

Zoomability

Zoomabilitys vision är att alla har rätt till äkta körglädje överallt. När några säger att det inte går att köra elfordon i terrängen gäller det att se alla gamla hinder som nya roliga möjligheter.

Zoomabilitys vision är att alla har rätt till äkta körglädje överallt. När några säger att det inte går att köra elfordon i terrängen gäller det att se alla gamla hinder som nya roliga möjligheter. Vi har inte lösningen på allt men vi har börjat med att frigöra skog och mark, snö och sand med vårt nya och revolutionerande eldrivna terrängfordon Zoom Uphill, en cykel klass III för alla, överallt.

Vi kallar det för att ”zooma”. Att zooma in, zooma ut eller zooma lugnt. Att se på nära håll och på avstånd. Att åka dit man vill, tillsammans eller själv, utan att störa djur och natur och samtidigt ha så roligt att smilbanden nästan spricker. Det kan gå ganska fort, men upplevelsen kan också ligga i att smyga fram. Men det viktigaste av allt – det är du som bestämmer. Det är din körglädje som driver oss på Zoomability.

För mer information

Absolicon Solar Collector AB (publ)

Absolicon är ett börsnoterat svenskt solenergiföretag, specialiserat på koncentrerad solvärme. Solfångaren T160 arbetar upp till 160°C och har den högsta optiska verkningsgraden som någonsin uppmätts för ett kommersiellt tillgängligt litet paraboliskt tråg. Efter att ha uppnått banbrytande prestanda bygger nu Absolicon två robotiserade produktionslinor, en i Sverige och en i Kina som kommer att producera en 5,5 m2 solfångare var sjätte minut. Företaget kombinerar solenergiforskning med försäljning av solfångarfält till industrier som behöver hetta och ånga samt kompletta robotiserade produktionslinor för T160.

För mer information

Presenteras av Joakim Byström, VD

Starflow

 Johan Staël von Holstein som gästar oss igen kommer berättar om sin investering i Starflow som grundades 2015 av 18-årige David Gabor. Idén beskrevs då som en plattform som gör det möjligt för fans att följa alla sina idoler på ett ställe. I dag beskrivs plattformen mer som en lösning där behovet för mellanhänderna mellan influencers och fansen försvinner. 

Genom ett webbsystem ska Starflow ge stjärnorna möjligheten att analysera sina följare kostnadsfritt för att kunna ändra sitt budskap beroende på följarnas demografi, kön, ålder och intressen. Plattformen ska även fungera som en underliggande struktur där Starflow sätter ihop annonserande företag med internetprofilerna.

Starflow har tagit in 20 miljoner kronor i kapital från bland annat Paradox Interactives vd Fredrik Westers riskkapitalbolag Kichi Invest, där Oscar Ingdahl är investeringsansvarig. Andra investerare är också Per Morberg, tillsammans med Karl Ljung som utsågs till årets kock 1999.

För mer information

Presenteras av Johan Staël von Holstein &
David Gabor.

MARCUS HERNHAG & JAN STERNER

MARCUS HERNHAG har redan 4 storsäljande aktieböcker på sin imponerande meritlista. Han medverkar regelbundet som uppskattad skribent i tidningarna Privata Affärer och Placeringsguiden och på egna bloggen hernhag.se

JAN STERNER har en gedigen bakgrund som skribent och tidningsmakare inom privatekonomi (Expressen, Veckans Affärer och Dina Pengar). Han driver Sterners Förlag med de bästa böckerna om aktier och ekonomi.

Den enkla vägen för nybörjare att lyckas med aktiesparande är Marcus Hernhag och Jan Sterners nya aktiebok. De går igenom de mest grundläggande saker om aktier och börsen.

  • Skillnaden mellan bolag och aktie
  • Så räknar du ut din totala avkastning utifrån kursutvecklingen och utdelningen
  • De olika aktiestrategiernas grunder och fördelar
  • Den bästa sortens bolag för en nybörjare att köpa som första aktie
  • Vad normal värdering på börsen är
  • Skillnaden mellan uppåtgående trend och nedåtgående
  • Ett enkelt sätt att börja värdera aktier i praktiken
  • Skillnaden på a-aktier och b-aktier
  • Nybörjarfel
  • Våra favoritcitat från börsens mästare

För mer information om boken

Johan Staël von Holstein

Staël von Holstein var med och grundade Icon Medialab (3500 anställda på 35 kontor i 21 olika länder)och Speed Ventures och startade även Letsbuyit.com. Han var VD för Iqube som han ledde från 2005 till 2009. Han flyttade med familjen till Singapore 2009 och startade Mycube. Han är aktiv kolumnist och samhällsdebattör, och har släppt två böcker, varav den ena är Inget kan stoppa oss nu (1998). I december 2007 valdes han in i Statens kulturråd, ett uppdrag som han lämnade i september 2008.

Under hösten 2004 var Staël von Holstein med i juryn i TV-serien Rivalerna (inspirerad av amerikanska serien The Apprentice) på TV3, där yngre entreprenörer tävlade mot varandra om en anställning inom Kinnevik -koncernen.

Johan har varit tillbaka i Sverige, Stockholm ett tag nu efter att ha startat och bedrivit verksamheter i inte mindre än 26 olika länder – och börsnoterat bolag på tre olika kontinenter – är entreprenörskapet Johan Staël von Holsteins följeslagare och kamrat. Idag är han investerare i bl.a. Starflow.