Bygg en förmögenhet på kort eller lång sikt?Inbjudan till Investerarmötet 27 maj!

Välkommen till Investerarmötet 27 maj med börsproffset Anders Haglund på Hotell Anglais, Stureplan! 

Bygg en förmögenhet på kort eller lång sikt? Vart är börsen på väg, läge köpa aktier? Vår ständige analytiker Anders Haglund reder ut börsoron, samt kommer också göra en övergripande analys av börsläget i främst Sverige men även USA. Anders kommer även presentera ett antal bolag som han ser som extra intressanta just nu med stor potential både på kort och lång sikt. Vi presenterar också en mix av bolag inom tillämpningar av sensorteknologi inom Gaming, mobil molntjänst för marknadsföring, samt ett fastighetsbolag som genererar en stabil och en långsiktigt hållbar avkastning. Vi bjuder på något att äta & dricka! (anmälan nedan)

Följande bolag kommer presenteras:

Cibus Nordic Real Estate AB (publ)

Cibus är ett fastighetsbolag med fokus på fastigheter inom livsmedel- och dagligvaruhandeln. Bolaget äger idag132 fastigheter i Finland med ett stabilt kassaflöde och högkvalitativa hyresgäster. Genom den konjunkturokänsliga handeln inom livsmedel och dagligvaror kan Cibus generera en stabil och långsiktigt hållbar avkastning samt kan genom att vara noterade på Nasdaq First North erbjuda en högutdelande aktie till alla typer av investerare. Ta del av analysen!

För mer info

Presenteras av Sverker Källgården, CEO

Tangiamo Touch Technology AB (publ)

Tangiamo Touch Technology AB (publ) är ett svenskt företag med säte i Göteborg. Bolaget noterades 2017 på Nasdaq First North och arbetar främst med tillämpningar av sensorteknologi inom Gaming.

Bolaget har patent på en rad områden inom både touch teknologi och visuell identifiering. Inom touch appliceras tekniken för att möjliggöra styrning av system genom flera användare samtidigt, till exempel ett elektroniskt spelbord. Visuell identifiering används för att snabbt läsa ut värden och former för hel- och halvautomatiska spel.

Bolagets produkter finns installerade på kasinon, spelhallar och kryssningsfartyg i mer än 30 länder. Kunderna återfinns både på oreglerade öppna marknader utan krav på tillstånd, samt på marknader med strikta spel- och produkttillstånd i statligt kontrollerade spelmonopol.

Sedan bolaget noterades på First North 2017 har fokus varit att ersätta den tidigare huvuddistributören TCS John Huxley och bygga upp egen distribution genom nya partners och direkt till större grupper. Produktportföljen har stabiliserats i tre tydliga plattformar med kapacitet att bygga vidare på dem. Med detta som bas har flera nya produkter lanserats och breddat erbjudandet till marknaden.

För mer info

Presenteras av Linh Thai, VD

TargetEveryOne AB (publ)

TargetEveryone är ett globalt MARTECH-företag (Marketing Technology) som möjliggör för sina kunder att effektivisera sin 1-1 digitala marknadsföring inom en SaaS-plattform. Bolagets strategi är att rikta sig mot såväl de absolut största bolagen som mot segmentet för små och medelstora bolag. TargetEveryone erbjuder två olika plattformar som bygger på samma teknik men med olika moduler och gränssnitt. Bolagets unika lösning gör att marknadsförare enkelt kan rikta sig till de kunder de vill ha och kommunicera med dem i de kanaler de själva föredrar. TargetEveryones kunder kan enkelt segmentera sina kunder baserat på CRM-data, marknadsdata och transaktionsdata. Vidare kan de använda en kampanjredigerare för att snabbt bygga upp kampanjer och distribuera dem via TargetEveryones flerkanaliga distributionssystem antingen via e-post, sms eller sms-landningssidor. Större företagskunder erbjuds TargetEveryones nya plattform SpectrumOne, som kombinerar marknadsanalys, kundsegmentering och kommunikationsverktyg. Små och medelstora bolag tillhandahålls en online abonnemangslösning via Targeteveryone.com. Båda lösningarna är baserade på “Big data” för att analysera och förbättra förståelsen för kundens beteende och krav. TargetEveryons finns i Stockholm och Oslo, med filialer i Holland, Indien och USA. TargetEveryone är noterat på Nasdaq First North i Stockholm och Merkur Market i Oslo.

För mer info

Presenteras av Torkel Johannessen, CEO

Anders Haglund

Analys med börsproffset & tradingcoachen Anders Haglund från Safe Return Asset Management Nordic AB. Anders kommer göra en internationell överblick med lite extra fokus på USA & Sverige.

Investerarmötet är ett led i våra återkommande kvälls & lunchseminarium, då fler bolag är intresserade av att träffa aktiesparare & investerare genom en s.k. finansiell hearing, vilket vi med områdeskunniga personer samlar in information och gör vår analys genom utfrågningar tillsammans med andra investerare samt bolagens representanter. Syftet med Investerarmötet är att ge dig som aktiesparare chansen att ställa dina frågor direkt till bolagens ledning. Mötet kombinerar vi med föreläsningar från experter som skall berika kunskaperna inom aktier, sparande & investeringar.

GDPR & Investerarklassning
I samband med din anmälan godkänner du att vi kan komma att maila dig om våra kommande seminarium (privata och professionella investerare). Vi lämnar aldrig ut din email till någon annan.