Intervjuer från investeringsseminariet på Clarion Hotel Sign

Se intervjuerna och presentationerna från vårt investeringsseminarium 15 november tillsammans med Aktiespararna Stockholm Vasa, en palett av intressanta bolag inom olika områden. Vi avslutade kvällen med teknisk analys av det breda indexet S&P 500 (Standard & Poor’s 500), vilket gav oss indikationer om världsekonomin presenterat av AlgoQuant Group, som också berättade för oss mer om deras robothandel b.la. i Chicago. Linda Myrin, Financial Stockholm gjorde en kort intervju av bolagen innan de presenterade sig, vilket kortfattat sammanfattar företagens erbjudanden.

Intervju med Camilla Myhre Sandberg, MSc CEO. Miris AB är ett globalt företag som tillverkar och säljer utrustning och förbrukningsartiklar för analys av mjölk.
Eventpresentation
Intervju med Eigil Jakobsen, styrelseordförande för Almhult 2 AB. Amhult 2 AB är ett fastighetsbolag som prospekterar 44 000 m2 mark i Amhult, Torslanda, för att bygga ett nytt modernt köpcenter samt boendeområde i blandad stadsbebyggelse.
Eventpresentation
 Intervju med Fredrik Thafvelin, VD för Rethinking Care. Rethinking Care Sweden AB introducerar ett helhetskoncept vilket erbjuder sammanlänkade IT-tjänster och IT-verktyg som säkrar kvalitet och flyttar tid från administration till effektiv leverans av hälsa, vård och omsorg, läkarmottagning på nätet, komplett hantering av privata sjukvårds-försäkringsärenden och komplett företagshälsovård. 
Eventpresentation
 Intervju med Jacques Näsström, PhD, MBA CEO PledPharma. PledPharma utvecklar nya läkemedel som skyddar kroppen mot oxidativ stress – ett potentiellt handikappande och ibland livshotande tillstånd som kan orsakas av bland annat cellgiftsbehandling och paracetamolförgiftning.
Eventpresentation
 
Intervju med Luis Recabarren, CEO AlgoQuant Group. Bakgrunden till etableringen av verksamheten har föregåtts av att bolagets grundare över tid identifierat en önskan från ett stort antal investerare om en alternativ sparprodukt i syfte att diversifiera befintliga sparportföljer.
Eventpresentation