Välkommen på seminarieträff 16 april på Scandic Klara, Hötorget

Anders Haglund, b.la. skribent på Tradingportalen, kommer göra en global genomgång av världsläget gällande aktiemarknader, räntor, råvaror samt också ge oss några aktierekommendationer. Träffa även företrädare för A1M Pharma AB och Coreline AB, samt John Lönnqvist på Aktiebolaget Trading Times Kapitalinvest (Times Kapitalinvest).

Trading Times Hedge Nordic AB

Presentation kommer göras av John Lönnqvist på Aktiebolaget Trading Times Kapitalinvest (Times Kapitalinvest) som nu gör en ägarspridning av sitt första dotterbolag Trading Times Hedge Nordic AB som startades maj 2013 som Sveriges första multistrategiska robothandelsbolag. Dotterbolagets verksamhet är att, direkt eller indirekt, bedriva semiautomatiserad algoritmisk handel. Robothandel sker uteslutande på valutamarknaden.

I dag är det ca 400 delägare i Trading Times Hedge Nordic och Times Kapitalinvest kommer förklara detta lite ovanliga upplägg mer ingående samt svara på frågor från publiken. I praktiken har det fram tills nu krävts 1 miljon kronor eller mer för att få vara med på denna typ av robothandel. Bolaget planerar listning under senare delen av 2015.

Aktiebolaget Trading Times Kapitalinvest arbetar med robothandel på valutamarknaden som är världens största finansiella marknad, ett nätverk som består av investmentbanker, hedgefonder, centralbanker, företag och länder som reglerar sina mellanhavanden. Denna marknad omsätter 12 gånger mer än den genomsnittliga dagsomsättningen för världens alla aktiemarknader och blir tack vare handels- volymen mindre påverkbar än exempelvis världens olika börser. Vi är verksamma med vår robothandel på denna marknaden 24 timmar/dygn och dessutom helt utan mellanhänder. Aktiebolaget Trading Times Kapitalinvest förvaltar bolagen Trading Times Hedge Nordic AB med mer än 300 delägare och Trading Times Asset Nordic 1 AB med mer än 200 delägare.

För mer information, skriv in din adress i meddelande nedan, så skickar vi den till dig via post.

Har du inte anmält dig till seminariet? Anmäl dig här!

[contact-form to=’ulf.norr@gmail.com’ subject=’Skriv din adress%26#x002c; så skickar vi mer information.’][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Webbplats’ type=’url’/][contact-field label=’Meddelande’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’New Field’ type=’email’/][/contact-form]

A1M Pharma AB

A1M Pharmas huvudfokus är utveckling och kommersialisering av behandling och diagnostik av havandeskapsförgiftning/preeklampsi. Läkemedelsutvecklingen är baserad på A1M, ett kroppseget protein som håller kroppen ren från giftiga ämnen som bildas vid oxidativ stress och som reparerar skadad vävnad. Diagnostiken är baserad på detektion av biomarkörerna hemoglobin och A1M i mammans blod. I västvärlden drabbas cirka 3-8 procent av de gravida kvinnorna, upp till 5 000 kvinnor i Sverige varje år. Tack vare regelbundna kontroller på mödravårdscentralerna är dödligheten på grund av havandeskapsförgiftning låg i Sverige. I tredje världen dör en kvinna i havandeskapsförgiftning var tredje minut. Uppgifter från WHO gör gällande att havandeskapsförgiftning ligger bakom vart femte dödsfall bland gravida kvinnor och så mycket som 40 procent av alla de barn som dör i samband med förlossning. Havandeskapsförgiftning är en graviditetskomplikation som innebär att mamman, i senare hälften av graviditeten, utvecklar högt blodtryck med äggviteläckage (protein) i urinen, ett uttryck för njurskada.

Bolaget är noterade på AktieTorget och planerar en företrädesemission de två sista veckorna i april 2015.

För mer information, https://youtu.be/3pZlFaKJ0co

A1M Pharma AB

Coreline AB

Bolaget planerar en listning på Nasdaq First North i Stockholm. Bolaget har utvecklat en portfölj med läkemedelskandidater för användning i anslutning till organ- och celltransplantation, med betydande marknadspotential. Bolaget räknar med att under 2015 inleda kliniska försök inom diabetes typ 1 och har för avsikt att inleda kliniska försök inom njurtransplantation under 2016. Sedan tidigare ytbelägger bolaget medicintekniska produkter med sin heparinsubstans och har bland annat behandlat över 100 000 hjärtstentar som implanterats i patienter. De nya läkemedelskandidaterna är baserade på samma grundteknologi som de medicintekniska produkterna.

 Coreline AB

Anders Haglund

Anders Haglund gör en global genomgång av världsläget gällande aktiemarknader, räntor, råvaror och ger även några aktierekommendationer. Anders arbetar med kapitalförvaltning på Safe Return Asset Management och är även skribent på Tradingportalen och rådgivare/utbildare på TradingCoachen. Dessutom är Anders ordförande för STAF, Skandinaviens Tekniska Analytikers Förening, och är även med i ledningsgruppen för Aktiespararna Stockholm Norrort.

Talare: Anders Haglund

Biobiljetter x 4

För dig som är medlem i Aktiespararna har du möjlighet vara med att tävla om 4 biobiljetter genom att gissa vad OMX30 Indexet slutar  (mellan 800-1800) 16 april kl.17.30, samt 29 april. Skriv in i “meddelande” under anmälningsformulär vad du tror, endast exakt tal. Gäller att skicka in senast 15 april eller när du anmäler dig. De första 2 biljetterna vinner du 16 april och du har en andra chans att vinna 2 biljetter till 29 april på Scandic Anglais, Stureplan.

 

Inte medlem?

Inte medlem, anmäl via ovan länk och glöm inte att fylla i värvningskod i meddelandetexten 0010009046, därefter lägg in i “meddelande” till anmälningsformuläret här i inbjudan kvittobekräftelse på betalning som du får via mail eller fyll i medlemskapet när du kommer till Scandic Klara 16 april och glöm inte vad du tror OMX30 Indexet slutar genom att lägga in i “meddelande” till anmälningsformuläret här.