Utnyttja svängningarna på börsen, inspiration och tips till nya affärer!

Ta del av filmade presentationer & intervjuer!

Ta del av och fördjupa dig i de filmade presentationerna & föreläsningarna från Investerarmötet 21 oktober på Hotell Anglais, Stureplan med Simris Alg AB (publ), Amido AB (publ), WeDontHaveTime AB (publ) & OrganoClick AB (publ)

Våra föreläsare var Alexander Jansson, CB Save Earth Fund & Anders Haglund, TradingCoachen.

Ta del av nedan presentationer för en fördjupning inför en möjlig investering.

Simris Alg AB (publ)

Simris Alg tillverkar hälsoprodukter från odlade alger. Bolaget har utvecklat en egen process för odling av alger och tillverkning av omega-3 från naturens egen källa. Produkterna är ett överlägset alternativ till konventionella omega-3-tillskott från fiskolja och krill. På så vis avser bolaget bidra till att minska överfiskning i världshaven och förstörelse av marina livsmiljöer.  Simris Alg genomför just nu en företrädesemission av units för att finansiera sin marknadssatsning i bland annat USA och via e-handel. Se den filmade presentationen från Investerarmötet 21 oktober. Mer information om Simris Alg och företrädesemissionen inklusive fullständigt prospekt finns på www.simrisalg.se/investerare Länk till Folder med villkor i sammandrag Länk till Teckningssedel Teckning direkt med BankIDpå denna sidaTeckningsperiod: 18-31 oktober. Tänk gärna på att vissa banker och nätmäklare behöver din teckning någon dag innan sista teckningsdatum. Bra att veta: aktieägare i Simris Alg som äger minst 200 aktier har alltid 15 % rabatt på bolagets produkter i Simris Algs webbshop.

Amido AB (publ)

Amido levererar tjänster som ska förenkla passageadministrationen för fastighetsägare. Genom Bolagets egenutvecklade plattform Alliera kan fastighetsägare digitalt ge behörighet och därmed bestämma vem som ska ha tillgång till en fastighet och när.  Teckna aktier!

WeDontHaveTime AB (publ)

På rekordtid har det sociala nätverket We Don’t Have Time etablerat sig som en nyckelspelare i den globala klimatdebatten. Med över 700 000 följare och medlemmar är man en av de största klimataktörerna på nätet och alla delar finns nu på plats för att skala upp den egna plattformen. För mer information    Investera!

OrganoClick AB (publ)

OrganoClick AB (publ) är ett svenskt miljöteknikföretag som levererar funktionella material och kemiska produkter baserade på miljövänlig fiberkemi. OrganoClick har bl.a. utvecklat den vattenavvisande tygbehandlingen OrganoTex® som ersätter PFAS, träskyddstekniken OrganoWood® som ersätter tungmetaller, biokompositen OrganoComp® och biobaserade bindemedel för nonwoven som ersätter plaster. För mer information

Alexander Jansson, CB FONDER | CB Asset Management AB

CB Save Earth Fund investerar långsiktigt i bolag som vi ser gynnas av omställningen i energisektorn, som hittar lösningar på problem relaterade till bristen på rent vatten och som på andra innovativa sätt löser svåra miljöproblem med ny teknik. För mer information

Köpa eller Sälja? Aktie & börsanalyser med Anders Haglund, TradingCoachen

Utnyttja svängningarna på börsen, inspiration och tips till nya affärer! Vår ständige analytiker Anders Haglund gjorde en övergripande analys av börsläget i främst Sverige men även USA, vart är börsen på väg?