Utbildning i bättre affärer med hjälp av teknisk analys 3 & 5 april!

Allt du behöver veta för att komma igång med teknisk analys, samt genomgång av datorprogram för tillämpning. Både Teori & Praktik med börsproffset och tradingcoachen Anders Haglund!

Vill Du lära dig en fascinerande teknik som ger dig en helt ny syn på hur du kan göra bra och lönsamma aktieaffärer?

Tillsammans med Aktiespararna i Stockholm City (sthlm vasa) fortsätter vi under våren med de populära utbildningsprogrammen, med start 3 & 5 april ”bättre affärer med hjälp av teknisk analys”,  med tradingcoachen Anders Haglund, både nybörjarkurs och fortsättningskurs.

Nybörjarkurs

Anders Haglund kommer i nybörjarkursen gå igenom grunderna i teknisk analys och lära ut om köp- och säljsignaler, formationer, trender och indikationer med mera. Anders förklarar också hemligheterna bakom att olika tekniska formationer och signaler bildas. Sedan avslutar vi med en introduktion i hur man kan använda Aktiespararnas dataprogram ”Hitta kursvinnare” för att göra teknisk analys.

Fortsättningskurs

I fortsättningskursen går vi igenom och diskuterar praktiska exempel på teknisk analys och strategier. Du får också lära dig vad som krävs för att bli en framgångsrik trader. Och vad du måste veta om riskhantering! Om du inte gått nybörjarkurs, så är du van att använda teknisk analys i dina affärer.

Vi håller till centralt 5 minuters promenad från T-centralen.

3 april, 17.30-21.00 Anmäl och läs mer om grundkursen HÄR

5 april,17.30-21.00 Anmäl och läs mer om fortsättningskursen HÄR

(Om du anmäler dig till båda kurserna får du 10% rabatt, meddela vid anmälan)

Utvärdering från kursdeltagare.

Hej Anders,

För mig var det en utmärkt kurs, på rätt nivå. Jag uppskattade speciellt din underhållande förmåga att pedagogiskt levandegöra kurvorna och figurerna med exempel som ”då vaknar köparna, som tidigare missade….” Då tröttnade….”Då hade de inga pengar …”

Jag gillar den sortens förenklingar, som för tankarna i rätt riktning.

För mig var kursen en 10:a och jag har redan anmält mig till fortsättningskursen, som går av stapeln redan idag.

Jag ser fram emot kvällen

Hälsningar

Lasse Wessman

Hej,

Stort tack för en toppenkväll, fullmatad med nyttiga kunskaper! Du är så engagerad och ger oss deltagare så mycket pepp och inspiration till att bli bättre på det vi gör. Känner att jag står och ”stampar” och behövde verkligen denna coaching kväll. 

För två år sedan var jag helt nybörjare i denna spännande värld, men lever efter mottot att ”det är aldrig försent att lära sig nytt.” Jag var nog lite naiv i början och trodde det skulle vara lite enklare, bara att läsa lite böcker och gå kurser! Men så mkt psykologi som styr våra våra val trodde jag nog inte! 

Och nu blir nästa steg att verkligen få till min tradingdagbok.

Bra lokal och liten grupp var ett stort plus för mig.

Så för mig blir det en stor fantastisk 10:a

Till vänner: Gå kursen! En investering i din tradingverksamhet :)

Trevlig helg!

Med vänlig hälsning

Inger Boijertz

Hej Anders!

Klart jag rekommenderar kurs till mina vänner. 

Kurs utvärdering klar 10 poäng. Har börjat föra tradingdagbok.

Ha det så gott!

Mats Nyberg