”Trenderna som gör dig rik på aktier” Investerarmötet-Live med Marcus Hernhag 16:e december!

Vi fortsätter med våra online-seminarium med inriktning ”Investera som Proffsen” och ”Trenderna som gör dig rik på aktier” med 2 medlemmar från Börspanelen d.v.s. Marcus Hernhag & Jan Sterner! Var med och tävla om Marcus Hernhags senaste bok, regler för tävlingen strax innan start!

(För mer information via anmälan)

Vi har även bjudit in två bolag som är noterade på First North, ett är verksamt inom medicinteknik och det andra säljer digitala marknadsföringstjänster till musik- och underhållningsindustrin.

Hernhag har hittat framtidens vinnare på börsen.

Dagens börsraketer flyger inte hur länge som helst. Samhället förändras ständigt och allt snabbare. Det är helt avgörande för tillväxten i olika branscher och för börsbolagen. Och morgondagens vinnare. Marcus Hernhag har analyserat 12 megatrender och hittat sina favoritbolag – de nya vinnarna. De flesta är förstås fina bolag redan idag. Marcus avslöjar också sin egen framgångsrika aktieportfölj.

Alla deltagare i seminariet får förstås en rabattkod hos sternersforlag.se

Prostatype Genomics AB (publ)

Prostatype Genomics är verksamma inom medicinteknik. Bolaget har utvecklat och marknadsför gentestet Prostatype, som med hjälp av befintliga vävnadsprover bedömer aggressiviteten hos konstaterad prostatacancer och miskar risken för över- eller underbehandling. Verksamheten drivs globalt och med störst närvaro på de stora europeiska marknaderna.

Presenteras av Fredrik Persson, VD

Linkfire A/S (publ)

Bolaget säljer digitala marknadsföringstjänster till musik- och underhållningsindustrin. I kundstocken som består av cirka 100.000 prenumeranter finns de tre största skivbolagen och majoriteten av de största Billboard-artisterna. Förra året uppgick omsättningen till 24,7 miljoner danska kronor. Bolaget planerar att växa med 50–70 % årligen på medellång sikt.

Presenteras av Lars Ettrup, CEO