Ta del av inspelning från Investerarmötet-Live 25 november med Per Håkan Börjesson!

Vi bjöd in Per Håkan Börjesson, VD för Investment AB Spiltan (publ) ”Sveriges Warren Buffett”. Vi diskuterade Spiltans innehav, strategi och att vara långsiktig lönar sig.

Ta också del av Neovici & Stayble Therapeutics bolagspresentationer, samt intervju med det onoterade tech-bolaget Haidrun.

Neovici AB

Neovici Welcomes Enterprises to a Data-driven World! Neovici erbjuder en AI-plattform för hantering av stora volymer av finansiella transaktionsflöden. Jämfört med traditionella lösningar erbjuder Neovici en väsentligt högre grad av automation, dessutom i realtid. Neovici hanterar årsvis transaktioner till ett sammanlagt värde av 100 miljarder SEK. Förutom att växa i affärerna med befintliga kunder, är man även i långt gångna förhandlingar med ett flertal större internationella bolag.

För mer information

Presenterades av Jan Berggren, CEO

VD Andreas Gerward, presenterar Stayble och diskuterar bolagets positiva interimsdata från pågående klinisk fas 2 samt hur det påverkar utvecklingsrisken framåt. 

Stayble är ett kliniskt läkemedelsbolag som utvecklar injektionsbehandlingen STA363 mot kronisk diskrelaterad ryggsmärta. Behandlingen riktar sig till patienter som inte blir hjälpta av sjukgymnastik och smärtstillande preparat. Injektionen ges vid ett tillfälle och effekten beräknas kvarstå hela livet och kräva minimal rehabilitering. Bolaget har nu fokus på den fortsatta kliniska utvecklingen och genomför just nu en klinisk fas 2b-studie. Staybles vision är att utveckla STA363 som ny standardbehandling för patienter som lider av kronisk diskrelaterad ryggsmärta. För mer information

Vi gjorde en kort intervju med det onoterade bolaget Haidrun under pausen. För mer information maila till info@fsmarkets.se 

Vi bjöd in Per Håkan Börjesson, VD för Investment AB Spiltan (publ) med anledning av att investmentbolaget nyligen noterats på Nordic Growth Markets nya handelssegment NGM PepMarket. Per Håkan uppdaterade oss om deras gamla, nya och kommande innehav som både är noterat och onoterat.