Investerarmötet på Hotell Anglais, Stureplan 24 april! ”Investera som Proffsen”

Välkommen till Investerarmötet 24 april 2023 på Hotell Anglais, Stureplan som innehåller bolagspresentationer och föreläsningar kring aktier & investeringar.  Vi bjuder på något att äta och dricka. (för mer information via anmälan eller nedan) Välkommen! ANMÄLAN

Vi har den här gången bjudit in den professionelle investeraren och förvaltaren Alexander Jansson från CB Fonder som erbjuder såväl privata som institutionella investerare sitt etiska och hållbara förvaltningskoncept via Europafonden CB European Quality Fund och den globala miljöfonden CB Save Earth Fund.

CB EUROPEAN QUALITY FUND (10 största innehav 31 mars) ASML Holding- IT 4,4 / Novo Nordisk– Hälsovård 4,3 / Air Liquide- Material 4,3 / Wolters Kluwer- Industri 4,1 / Sika- Material 4,1 / AstraZeneca -Hälsovård 4,1 / Schneider Electric -Industri 4,1 / Ashtead -Industri 4,0 / Trelleborg -Industri 4,0 / Spirax Sarco- Industri 3,9/ Total 41,3

Anders Haglund, tradingcoach och aktieanalytiker gjorde 29 mars analys av TrelleborgNovo Nordisk & Investor  (Investor/ Finans 3,6. 10 största innehaven 31 januari & 28 februari i CB European Quality Fund)

Följande bolag som också medverkar är Bonzun AB (publ), Svenska Aerogel Holding AB (publ) & Syncro Group AB (publ). Vi kommer även krydda kvällen med två onoterade bolag inom foodtech som redan idag har franchisegivare till över 200 restauranger i Sverige och Finland, samt ett bolag som tillhandahåller en digital plattform för att effektivisera inköpsprocessen inom den offentliga sektorn.

Bonzun AB (publ)

Bonzun grundades 2012 av Bonnie Roupé med visionen att tillgängliggöra evidensbaserad medicinsk information på ett lättförståeligt sätt till allmänheten genom smarta digitala verktyg.

Bonzuns första tjänst, den virtuella barnmorskan som lanserades 2014, har hjälpt miljontals kvinnor att känna sig trygga under sina graviditeter.

Nästa produkt att lanseras var Bonzun IVF, en personlig IVF-app som utvecklats specifikt för att minska stress och ångest samt öka chanserna att lyckas med en fertilitetsbehandling.

En viktig del av Bonzun idag är det interaktiva digitala programmet Evolve som säljs till företag och organisationer i hela Sverige.

Evolve bygger självledarskap och lär ut strategier för att hantera stress, programmet är utvecklat av forskare & psykologer på Karolinska Institutet med syftet att bibehålla en god arbetsmiljö och välmående medarbetare.

För mer information

Presenteras av Bonnie Roupé, VD

Svenska Aerogel Holding AB (publ)

Svenska Aerogel tillverkar och kommersialiserar det mesoporösa materialet Quartzene®. Svenska Aerogels affärsidé är att tillgodose marknadens behov av nya material som möter globala mål för hållbarhet. Quartzene® är flexibelt och kan skräddarsys i olika applikationer för att tillföra avgörande egenskaper i en slutprodukt. Bolagets vision är att vara den mest värdefulla affärspartnern med banbrytande materiallösningar för en hållbar värld.

För mer information

Presenteras av Tor Einar Norbakk, VD

Syncro Group AB (publ)

Syncro möjliggör samarbete mellan människor och varumärken genom innovativ tech. Vi investerar i bolag som är en del av att forma den nya digitala ekonomin och som samtidigt stärker och vidgar vårt erbjudande. Syncro har kontor i Sverige och Danmark, med huvudkontor i Stockholm.

För mer informaion

Presenteras av Olof Lindblom, CMO

Virtual Restaurant Management AB

VRM är ett FoodTech-bolag som utgör den största virtuella franchisegivaren i Norden med sina egna virtuella matkoncept. Genom att erbjudna anslutna restauranger VRM:s matkoncept kan restaurangerna öka sin omsättning, och säkerställa nöjdare slutkunder som får ett större utbud av matval. Med VRM:s virtuella matkoncept kan restauranger erbjuda slutkunder förstklassig mat, både på plats och till dörren, utan att VRM själva ska bedriva fysisk restaurangverksamhet.  

Sunt AB

SUNT är ett SaaS bolag som erbjuder ett specialanpassat digitalt verktyg inom offentlig sektor för att revolutionera offentliga upphandlingsprocesser. Genom att samla in betyg och omdömen från verkliga användare i egenutvecklade plattformen och betygsmodellen kan SUNT hjälpa köpare att välja rätt leverantör och optimera sina upphandlingar. Med SUNT sparar köpare tid och pengar och ökar kvaliteten i sina upphandlingar samtidigt som de premierar pålitliga företag som levererar högkvalitativa produkter och tjänster.

 Vi bjuder på något att äta & dricka.