”Investera som Proffsen” med Börspanelen ”Kavastu”, Hernhag m.fl. Investerarmötet Live från 26 november!

Hur tänker proffsen?

Inbjudna var gänget bakom podden Börspanelen. 3 av de 5 kunniga aktieexperterna Marcus Hernhag, Arne ”Kavastu” Talving och Jan Sterner som tog tempen på rådande börspsykologi. Övriga är Lars-Erik Boström och Ludvig Rosenstam Åhman. Med sina skiftande erfarenheter och ett brinnande intresse för börsen har de tillsammans en svårslagen bredd av kunskaper om aktier, börspsykologi och klokt långsiktigt sparande. Ta del av rabattkoden från Sterner bokförlag neden.

Gameday-Live

Vi uppdaterade även programmet med seminariespåret Gameday, vilket vi bjöd in en E-sportsfond. Hur investerar proffsen?

eSports Fundär en tematisk fond med fokus på att hitta de bästa bolagen inom temat dvs de bästa bolagen i hela näringskedjan inom eSport, spelutvecklare och underleverantörer till dessa bolag.

Presenterades av Magnus Nicklasson, förvaltare

Hållbara investeringar

Svenska Aerogel Holding AB 

Svenska Aerogel arbetar med nanoteknologi och tillverkar en unik produkt Quartzene® – Next Generation Aerogel. Quartzene används för att förbättra material på olika sätt – och t o m ge helt nya egenskaper.  Genom att tillsätta Quartzene blir slutprodukten effektivare, det går åt mindre material, vikten minskas, plast kan ersättas och i flera led sparas energi. Länk till teckningssedlar och online teckning (BankId)  https://eminova.se/uppdrag/svenska-aerogel-holding-ab-publ-2/

-Vi har ett skarpt fokus på utvalda applikationer som snabbt kan nå marknaden och skapar störst värde för kunden, förklarar Tor Einar Norbakk, vd Svenska Aerogel.

Green Mobility AS (publ)

First North noterade danska bolaget Green Mobility, företaget som i somras lanserades i Göteborg & Malmö står snart redo för Stockholm! Den 15e juni kan användare i Göteborg och Malmö hitta deras bilar i appen, boka dem och köra iväg. De inleder med 100 miljövänliga, elektriska bilar i varje stad som enkelt bokas via appen. Detta hade inte varit möjligt utan deras viktiga samarbetspartners i vardera stad, däribland Göteborg Energi och E.ON som förser dem med förnybar energi samt Göteborg Parkering, P Malmö och EasyPark som hjälper dem att erbjuda användare enkel och gratis parkering.

För mer information

Presenterades av Anders Wall, VP Investor Relations

Sterner FörlagKampanjrabatt på Aktieböcker! Kampanjkod:JUL20