Investera som proffsen! Investerarmötet LIVESÄNDS 30 juni.

Vi rundar av halvåret 2020 med börsanalyser och bolagspresentationer. Seminariet livesänds 18:00-19.00

Inledningen av året har varit en chock för många industrier och företag. Effekterna kommer märkas under lång tid framöver. Samtidigt har olika digitala tjänster växlat upp arbetet med att underlätta den digitala transformationen för företag och organisationer.

Vi har bjudit in vår ständige analytiker & tradingcoach Anders Haglund som delvis kommer reda ut dessa frågor genom att göra en övergripande analys av börsläget. Vart är börsen påväg? Anders gjorde också en övergripande analys av börsläget i både Sverige och USA när vi sist hade vårt seminarium på Hotell Anglais, Stureplan 24 februari som den dagen präglades av enorma kursfall på börsen med anledning av coronapandemin som då hade börjat spridas i Europa.

Det har hänt mycket sen 24 februari och börsen bottnade i mars. Kommer det bli en snabb V- återhämtning eller W, U-återhämtning innan pandemin är över? Anders kommer också presentera bolag som han ser som extra intressanta just nu med stor potential både på kort och lång sikt.

Då vi inte kan bjuda på vin den här gången så bjuder vi på vintips från Vinbanken. Som presenteras av Elke Jung, grundare.

För mer information.

Ett annat onoterat bolag som även kommer presenteras är Dakmatter som är ett startup inom hårvård med internationella ambitioner och som presenteras av grundarna Alexa Wolf & Henrik Oltèng.

För mer information

Med anledning av Covid-19 kommer vi inte ha ett offentligt seminarium, utan seminariet kommer websändas.