GAMEDAY-Live 27 oktober med Carl Armfelt, TIN Fonder!

Välkommen till Gameday, Investerarmötet-live!

Start: 17.30-19.00!Maila frågor till: info@fsmarkets.se

(Maila gärna också om du vill vara med på vårt digitala uppföljningsmöte)

Vi återkommer med seminarietemat Gameday, vilket vi bjudit in förvaltaren Carl Armfelt från TIN Fonder om deras investeringar inom gaming.

Inbjuden är stjärnförvaltaren och dataspels-experten Carl Armfelt! Carl Armfelt förvaltar Tin Ny Teknik & Tin World Teknik tillsammans med Erik Sprinchorn. Carl kommer berätta om sina innehav och varför de har investerat i dessa bolag och vad de tror om framtiden för sektorn. Innehaven inom gaming-sektorn är: Embracer Group, Take Two InteractiveStillfront Group, Nintendo, Ubisoft Entertainment & Unity Software m.m.

Ett annat bolag som i år gått upp 332% (8 oktober) och tillhör en av vinnarna i den s.k. ”sitta hemma” trenden är Adventure Box. VD Christopher Kingdon kommer berätta om deras planer för framtiden och om konkurrenten Roblox som ryktas göra en börslistning till ett introduktionsvärde om 8 BUSD.

Adventure Box Technology AB (publ)

Med sin patenterade lösning har Adventure Box goda möjligheter att revolutionera dataspelsbranschen genom att göra kreatörer av konsumenter. Bolagets vision är att bli den globalt ledande plattformen för delning av konsumentskapade spel. Det är en marknadsposition som uppskattas kunna generera årliga intäkter på omkring 7 miljarder dollar per år. ”Adventure Box gör det enkelt och roligt att skapa, dela och spel 3D-dataspel online”, säger bolagets vd Christopher Kingdon.

Presenteras av Christopher Kingdon, VD

Carl Armfelt, Förvaltare

Carl förvaltar TIN Ny Teknik sedan starten februari 2019 och nu även Tin World Teknik. Innan arbetade han på Swedbank Robur som förvaltare med fokus på småbolagsfonder, däribland Swedbank Robur Ny Teknik. Dessförinnan har Carl arbetet med aktier och förvaltning sedan 2007 på Brummer & Partners, Credit Agricole Cheuvreux och Nordea.