“Investera som Proffsen” 30 augusti med Arne Kavastu Talving!

Vi inleder hösten 30.e augusti kl.17.30 med Investerarmötet-Live, Investera som Proffsen med Arne Kavastu Talving “Min vinnande väg bli rik på aktier” om hans senaste bok, aktiefavoriter och börsläget i samtal med Jan Sterner, ekonomijournalist.  (Vi lottar även ut 10 böcker under ikvällen.)

(För mer information via anmälan eller nedan)

Hans metoder och aktiefavoriter diskuteras i ett samtal med ekonomijournalisten och bokförläggaren Jan Sterner. Räkna med rabatterbjudande på Kavastus böcker och förlagets övriga populära titlar på aktieområdet. Av bl a Marcus Hernhag, Lars Erik Boström och Ludvig Rosenstam Åhman. Alla deltagare i seminariet får en rabattkod hos sternersforlag.se för köp av intressanta titlar om börs och ekonomi.

Kvällen bjuder också på aktiesnack & bolagspresentation inom SaaS (software as a service) bolag som verkar på den globala och snabbväxande multimiljard marknaden Digital Asset Management (DAM), samt ett bolag inom biometri och diverse autentiseringslösningar vilket Jörgen Lantto f.d. VD för Fingerprint är ordförande för.

QBNK Holding AB (publ)


QBNK är ett SaaS (software as a service) bolag som verkar på den globala och snabbväxande multimiljard marknaden Digital Asset Management (DAM). Bolaget har utvecklat sin egen produkt som man levererar som en cloud-tjänst och har lyckats bygga en diger lista med flera stora globala sk. Enterprise kunder. Intäkterna består främst av abonnemangs/licensintäkter men även en del konsultintäkter vilka uppstår vid komplexa projektleveranser. På en hälsosam marknad och en etablerad produkt samt kundlista har QBNK nu påbörjat en satsning för att ta verksamheten till nästa nivå. Kortnamnet för aktien är: QBNK SIN-kod för bolagets aktie är: SE0005934023.
För mer information
Presenteras av QBNKs nye CEO Jacob Philipson

Zwipe

Zwipe är banbrytande för nästa generations kontaktlösa betalningsupplevelse och erbjuder biometriska betalkortkomponenter och wearables teknik som gör det möjligt för konsumenter att godkänna transaktioner med sina fingeravtryck utan att kompromissa deras integritet. Tillsammans med ett ekosystem av partners inklusive globala varumärken inom digital säkerhet och finansiella tjänster är Zwipe “Making Convenience Safe & Secure” för banker, handlare och konsumenter. Zwipes lösningar behandlar de hygien- och datastöldgropar som finns i traditionella autentiseringsmetoder. Med huvudkontor i Oslo, Norge, med en global närvaro, leder Zwipe nästa stora förändring av betalningar från kontaktlös till kontaktfri. Ordförande är Jörgen Lantto.

För mer information

Presentation: André Løvestam, CEO