INBJUDAN TILL INVESTERINGSSEMINARIUM MED SOMMARMINGEL & VIN 20 JUNI PÅ HOTELL ANGLAIS, STUREPLAN

Vi avslutar våren med ett investeringsseminariumsommarmingel vin tillsammans med Aktiespararna Stockholm Vasa.

Kvällen bjuder på en palett av intressanta bolag med inriktning läkemedel, silver-, guld- och zinkfyndigheter i Norden, där hälsa, miljö och vardagslyx står i centrum, svensk bloddiagnostik på global spelplan, en av Europas främsta crowdfunding-plattformar & en försmak av Gameday, ett större event kring att investera i spelbranschen som vi planerar till våren 2017. Den här gången fortsätter vi med en växande oberoende svensk spelutvecklare och ett startupbolag med inriktning självhjälps-applikationer förpackande som spel till VR-plattformar.

Under kvällen kommer vi inte bara bjuda på en mix av bolag med spännande presentationer, utan även på mat, dryck, mingelvin & med möjlighet att ställa frågor till de medverkande bolagen.

Träffa också Iulia Karlsson, PhD från Double Bond PharmaceuticalDr. Tech. Timo Lindborg från Sotkamo Silver AB,  Don Geyer, VD för Three Gates, Ernst Westman, VD för Boule Diagnostics, Dag Bergheim Pettersen, VD för Zinzino och Arno Smit, grundare av FundedByMe.

Daniel Daboczy, VD för FundedByMe kommer inte närvara vid deras presentationen på grund av förhinder, vilket innebär att det s.k porträttet uteblir, vilket vi hoppas på kan bli av till hösten i stället, däremot kommer William Hamilton, VD för startupbolaget Mimerse, samt Johan Ryding och Arne Olafsson från IQS Energi Komfort AB.

”Att kunna skapa riktiga upplevelser virtuellt innebär en ökad förmåga att påverka människor via teknik främst associerat med spel.”  William är publicerad forskare inom VR och kommer dela med sig av lärdomar som VR-konsult åt b.la. Tobii och Svenska Spel samt berätta om planerna för startupbolaget Mimerse där han är VD och medgrundare. Mimerse arbetar tillsammans med forskare i klinisk psykologi för att revolutionera behandling av mental ohälsa med hjälp av självhjälps-applikationer förpackande som spel till VR-plattformar.

IQS Energi Komfort AB ska vara ett ledande bolag inom energibesparing genom utnyttjandet av bergvärme, en bransch som annars är mycket fragmenterad och saknar en innovativ aktör med stort kundfokus och långsiktiga kundrelationer. IQS Energi Komfort är en av de ledande aktörerna i Stockholm och Mälardalen inom bergvärmeinstallationer och energibesparing. Bolaget har ambitionen att expandera och genomför därför en nyemission i samband med listning av bolagets aktie på Nordic MTF.

Vi har begränsat antal platser, så först till kvarn!

Anmälan här.
Välkommen!

Måndagen den 20 juni, kl 17.3022.00
Scandic Anglais (Stureplan), Humlegårdsgatan 23, Stockholm

(Programmet har korrigerats, då Jacob Kroon från Dataspelsbranschen har fått förhinder, vilken hoppas återkomma i september vid nästa Gameday-seminarie, samma gäller för Daniel Daboczy, som ersätts med William Hamilton, VD för startupbolaget Mimerse)

Double Bond Pharmaceutical – ett ungt litet svenskt läkemedelsbolag (2014) med en gigantisk potential. Förutom företagets två banbrytande produkter som kliver in i klinisk fas i år äger bolaget en drug-delivery technologi som möjliggör en enkel och säker leverans av olika läkemedelssubstanser exakt till ett visst organ. På så sätt kan olika sjukdomar inklusive cancer, inflammation, infektion och autoimmunitet behandlas pricksäkert med effektiva läkemedel och antalet och graden av biverkningar reduceras dramatiskt. Technologin är registrerad och ägs till 100% av bolaget och patentansökningar är inskickade för technologin samt för båda produkter.

För mer information

Presenteras av Iulia Karlsson, PhD Double Bond Pharmaceutical

Sotkamo Silver – består av moderbolaget Sotkamo Silver AB och ett helägt dotterbolag i Finland, Sotkamo Silver Oy. Sotkamo Silver utvecklar silver-, guld- och zinkfyndigheter i Norden. Bolaget har ett väl utvecklat silverprojekt i Sotkamo i östra Finland. Projektet har genomfört den slutliga Feasibility Studyn och arbetar nu med projektets finansieringsfrågor.

Dessutom finns det två guldfyndigheter, Harnäs som är en före detta småskalig guldutvinningsplats i Årjäng, Sverige samt Hopeavuori guldförekomst i Tammerforsregionen, Finland samt inmutningar i Norge vid Mo i Rana området.

Sotkamo Silvers huvudkontor ligger i Stockholm, Sverige. Ett lokalkontor finns i Uleåborg och ett fältkontor i Vuokatti i Sotkamo, Finland.

För mer information

Presenteras av Dr. Tech. Timo LindborgSotkamo Silver AB

Three Gates – är en växande oberoende svensk spelutvecklare som arbeta med ledande förläggare och distributörer av spel, med kapaciteten att utveckla spel för distribution i global skala.

För mer information

Presenteras av Don GeyerVD Three Gates

Boule Diagnostics – Svensk bloddiagnostik på global spelplan Ernst Westman, VD Boule Diagnostics”

Boule Diagnostics AB är ett snabbt växande diagnostikbolag som utvecklar, tillverkar och marknadsför system och konsumentprodukt för komplett blodcellsanalys till icke-institutionell vård. Försäljningen sker genom ett världsomspännande nätverk av distributörer som täcker över 100 länder. Bolaget fokuserar främst på små och medelstora sjukhus, kliniker och laboratorier inom den icke-institutionella vården, såväl som andra diagnostiska företag inom både human- och veterinärhematologi. Verksamheten bedrivs genom rörelsedrivande dotterbolag i Sverige, USA och Kina.

För mer information

Presenteras av Ernst Westman, VD Boule Diagnostics

Zinzino är ett av de ledande direktförsäljningsbolagen i norra Europa med försäljning i hela Norden, Baltikum, Polen, Nederländerna och USA. Vi erbjuder kvalitativa produkter där hälsa, miljö och en känsla av vardagslyx står i centrum. Zinzino äger det norska kunskapsföretaget BioActive Foods AS och forsknings- och produktionsenheten Faun Pharma AS. Sedan år 2005 är Zinzino generalagent för det fransk-belgiska kaffehuset Rombouts & Malongo.

För mer information

Presenteras av Dag Bergheim Pettersen, VD Zinzino

FundedByMe erbjuder en strukturerad och väldefinierad process för att finansiera företag. Medan en vanlig finansieringsrunda tar mellan 6-12 månader, tar en kampanj hos FundedByMe bara 1-2 månader. Crowdfunding hos FundedByMe ökar medvetenheten för er produkt eller tjänst, vilket ger en bra marknadsföringseffekt. Detta marknadsföringsvärde leder till fler kunder, affärspartners och möjligheter och varar långt efter din kampanjs framgång. På FundedByMe väljer du vilka investerare du vill ha med i ditt företag, hittar passionerade människor som inte bara vill erbjuda pengar men också deras kunskap och kontakter för att hjälpa ditt företag att nå sin fulla potential.

För mer information

Presenteras av Arno Smit, grundare av FundedByMe.