Inbjudan till Investerarmötet 25 februari med börsgiganterna Marcus Hernhag & Arne “Kavastu” Talving på Hotell Anglais, Stureplan!

Vi inleder börsåret 2019 med Investerarmötet 25 februari med börsgiganterna Marcus Hernhag & Arne “Kavastu” Talving, samt en mix av bolag och börsanalyser på Scandic Anglais, Stureplan!

Träffa de båda börsgiganterna Marcus Hernhag & Arne Kavastu Talving som skrivit en gemensam bok “Hur du blir rik och fri med aktier”, vilket de i boken avslöjar hur de byggt sin rikedom från noll kronor till ekonomisk frihet. Under kvällen kommer Marcus och Arne berätta om sina personliga framgångshistorier. De bjuder på alla sina bästa spartips – och det är massor. Därefter avslöjar de sina personliga favoritstrategier för att lyckas väl på aktiemarknaden. Under kvällen kommer det inte bara finnas möjlighet att ställa frågor till dem, utan också köpa en signerad bok som passar både dig som är mindre aktiv på börsen och du som är lite mer erfaren aktiesparare.

Kvällens program innehåller också ett tema inriktat på healthtech & prospekting av sällsynta jordartsmetaller.

Vi återkommer också med seminarietemat Gameday, samt en uppdatering av börsläget. 

Följande bolag kommer presenteras som FRISQ AB (publ) & OREZONE AB (publ).

Välkommen till Investerarmötet, vi bjuder på något att äta & dricka!

Begränsat antal platser.

Investerarmötet i medverkan med Aktiespararna i City (Sthlm Vasa) är ett led i våra återkommande kvälls & lunchseminarium, då fler bolag är intresserade av att träffa aktiesparare & investerare genom en s.k. finansiell hearing, vilket vi med områdeskunniga personer samlar in information och gör vår analys genom utfrågningar tillsammans med andra investerare samt bolagens representanter. Syftet med Investerarmötet är att ge dig som aktiesparare chansen att ställa dina frågor direkt till bolagens ledning.

MARCUS HERNHAG & ARNE KAVASTU TALVING

Marcus Hernhag & Arne Kavastu Talving avslöjar sin väg till rikedom från noll kronor till ekonomisk frihet.

“Hur du blir rik och fri med aktier” Läs mer om boken här!

Marcus Hernhag är tidningen Privata Affärers populäre aktieskribent. Han skriver regelbundet reportage och analyser i huvudtidningen, i Placeringsguiden och på webben privataaffarer.se Han chattar varje vecka med läsarna. Marcus har tidigare gett ut tre bästsäljande aktieböcker: Den enkla vägen att lyckas med aktier, Den enkla vägen bli rik på utdelningsaktier och Den enkla vägen hitta världens bästa aktier.  Han har också en egen hemsida för aktieintresserade hernhag.se. Marcus är uppväxt i Falun.

Arne Kavastu Talving debuterar här som författare. Men han har redan kultstatus bland aktiebloggare och finanstwittrare med 30 000 följare och är därmed en av Sveriges mest populära. Arne är en eftertraktad föredragshållare i aktiesammanhang och hans framträdanden drar fulla hus runt om i landet. Arne är uppväxt i Torshälla men har rötter från den lilla estländska byn Kavastu.

FRISQ AB (publ)

FRISQ utvecklar globalt skalbara digitala verktyg för interaktiv kommunikationen mellan de olika aktörerna i vårdkedjan. FRISQ:s lösningar är ett stöd för vårdpersonal och ger samtidigt patienter nya möjligheter att bli mer engagerade i sin egen vård.

För mer information

Presenteras av Martin Irding, VD 

OREZONE AB (publ)

Orezone AB är ett svenskt prospekteringsbolag listat på Spotlight Stockmarket sedan 2015. Bolaget har idag 7st undersökningstillstånd i norra Sverige där fokus är på sällsynta jordartsmetaller, som används i bland annat datorchips, LCD-skärmar, batterier och mobiltelefoner, samt ädelmetaller så som guld, silver o koppar. Målet är att skapa ett högkvalitativt prospekteringsföretag med ett stort och brett verksamhetsområde. Orezone är framtidens prospekteringsbolag

För mer information

Presenteras av Martin Liljestrand, VD

GAMEDAY

Spelindustrin är enorm och intäkterna på världsmarknaden för onlinespel låg 2016 på 101 miljarder dollar, där mobil- och webbaserade spel stod för den största delen med 44 procent. Tillväxten för industrin väntas växa 6 procent per år till 2021, där majoriteten av tillväxten väntas komma från mobil-och webbaserade spel. Träffa teamet bakom Friendbase med bakgrund från bland annat Star Stable Entertainment (growth to +100MSEK revenue)! Friendbase är digital plattform inom utbildning med redan 400 000 registrerade, 4 000 dagliga användare och 50 000 medlemmar på Facebook!

För mer information

Presenteras av Deborah B Lygonis, CEO & Founder