Inbjudan till Investerarmötet 25 februari med börsgiganterna Marcus Hernhag & Arne ”Kavastu” Talving på Hotell Anglais, Stureplan!

Vi inleder börsåret 2019 med Investerarmötet 25 februari med börsgiganterna Marcus Hernhag & Arne ”Kavastu” Talving, samt en mix av bolag och börsanalyser på Scandic Anglais, Stureplan!

Träffa de båda börsgiganterna Marcus Hernhag & Arne Kavastu Talving som skrivit en gemensam bok ”Hur du blir rik och fri med aktier”, vilket de i boken avslöjar hur de byggt sin rikedom från noll kronor till ekonomisk frihet. Under kvällen kommer Marcus och Arne berätta om sina personliga framgångshistorier. De bjuder på alla sina bästa spartips – och det är massor. Därefter avslöjar de sina personliga favoritstrategier för att lyckas väl på aktiemarknaden. Under kvällen kommer det inte bara finnas möjlighet att ställa frågor till dem, utan också köpa en signerad bok som passar både dig som är mindre aktiv på börsen och du som är lite mer erfaren aktiesparare.

Kvällens program innehåller också ett tema inriktat på patenterad IR-sensorteknik som bygger på nanoteknologi, healthtech, prospekting av sällsynta jordartsmetaller, samt projektera, bygga och förvalta bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter.

Vi återkommer också med seminarietemat Gameday, samt en uppdatering av börsläget. 

Följande bolag kommer presenteras som JONDETECH SENSORS AB (publ), AMHULT 2 AB (publ), FRISQ AB (publ) & OREZONE AB (publ).

Välkommen till Investerarmötet, vi bjuder på något att äta & dricka!

Begränsat antal platser.

MARCUS HERNHAG & ARNE KAVASTU TALVING

Marcus Hernhag & Arne Kavastu Talving avslöjar sin väg till rikedom från noll kronor till ekonomisk frihet.

”Hur du blir rik och fri med aktier” Läs mer om boken här!

Marcus Hernhag är tidningen Privata Affärers populäre aktieskribent. Han skriver regelbundet reportage och analyser i huvudtidningen, i Placeringsguiden och på webben privataaffarer.se Han chattar varje vecka med läsarna. Marcus har tidigare gett ut tre bästsäljande aktieböcker: Den enkla vägen att lyckas med aktier, Den enkla vägen bli rik på utdelningsaktier och Den enkla vägen hitta världens bästa aktier.  Han har också en egen hemsida för aktieintresserade hernhag.se. Marcus är uppväxt i Falun.

Arne Kavastu Talving debuterar här som författare. Men han har redan kultstatus bland aktiebloggare och finanstwittrare med 30 000 följare och är därmed en av Sveriges mest populära. Arne är en eftertraktad föredragshållare i aktiesammanhang och hans framträdanden drar fulla hus runt om i landet. Arne är uppväxt i Torshälla men har rötter från den lilla estländska byn Kavastu.

JONDETECH SENSORS AB (publ)

JonDeTech är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför patenterad IR-sensorteknik som bygger på nanoteknologi. Bolagets IR-sensorer är ned till en tiondel så tjock som konventionella sensorer, byggda i plast och kan tillverkas i höga volymer till en låg kostnad, vilket öppnar för en mångfald av applikationer inom bland annat konsumentelektronik och mobiltelefoner. Bolagets grundades 2008 och är noterat på Nasdaq First North Stockholm.

För mer information

Presenteras av Leif Borg Acting CEO/COO

FRISQ AB (publ)

FRISQ utvecklar globalt skalbara digitala verktyg för interaktiv kommunikationen mellan de olika aktörerna i vårdkedjan. FRISQ:s lösningar är ett stöd för vårdpersonal och ger samtidigt patienter nya möjligheter att bli mer engagerade i sin egen vård.

För mer information

Presenteras av Martin Irding, VD 

OREZONE AB (publ)

Orezone AB är ett svenskt prospekteringsbolag listat på Spotlight Stockmarket sedan 2015. Bolaget har idag 7st undersökningstillstånd i norra Sverige där fokus är på sällsynta jordartsmetaller, som används i bland annat datorchips, LCD-skärmar, batterier och mobiltelefoner, samt ädelmetaller så som guld, silver o koppar. Målet är att skapa ett högkvalitativt prospekteringsföretag med ett stort och brett verksamhetsområde. Orezone är framtidens prospekteringsbolag

För mer information

Presenteras av Martin Liljestrand, VD

AMHULT 2 AB (publ)

Amhult 2 är ett bolag som skall projektera, bygga och förvalta bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter på ett rationellt och kostnadseffektivt sätt i Göteborg med omnejd. Byggandet och förvaltningen skall ske med omsorg till hyresgästerna, för att därigenom skapa lönsamhet i fastighetsbeståndet.

Amhult 2 skall i första hand genomföra byggnationsprojektet Amhult Centrum, etapp II, samt därefter vara en av huvudaktörerna i Torslanda avseende förvaltning och uthyrning av kommersiella lokaler och bostäder. Tillväxt i företaget skall skapas genom att bebygga befintlig mark i Torslanda kostnadseffektivt, genom väl projekterad och styrd byggnation. Detta genomförs genom att arbeta med kostnadsstyrning i alla delar från projektering till genomförande med bibehållen hög kvalitet.

Amhult 2 är ett fastighetsbolag noterat på Spotlight Stockmarket sedan den 16 maj 2005 under kortnamnet AMH2 B och handlas via banker och fondkommissionärer.

För mer information

Presenteras av Eigil Jakobsen, Styrelseordförande

GAMEDAY

GAMEDAY

Spelindustrin är enorm och intäkterna på världsmarknaden för onlinespel låg 2016 på 101 miljarder dollar, där mobil- och webbaserade spel stod för den största delen med 44 procent. Tillväxten för industrin väntas växa 6 procent per år till 2021, där majoriteten av tillväxten väntas komma från mobil-och webbaserade spel. Träffa teamet bakom Friendbase med bakgrund från bland annat Lunarstorm, Migoland och Star Stable Entertainment (det senare vuxit  +160MSEK omsättning)! Friendbase är digital plattform inom underhållning och utbildning med redan 400 000 registrerade, 4 000 dagliga användare och 55 000 medlemmar på Facebook! Träffa också Adventure Box som har utvecklat en patentskyddat teknologi som gör det enkelt och roligt för barn och ungdomar att skapa och dela egna datorspel på nätet. De trendar nu mot exponentiell tillväxt och förbereder en börsnotering. 

För mer information

Presenteras av Deborah B Lygonis, CEO & Founder

& Christopher Kingdon CEO, co-Founder and Director
Happy L-Lord AB & LTD

För mer information