INBJUDAN TILL FREDAGSLUNCH & FINANCIAL HEARING 12 MAJ!

I samverkan med Aktiespararna (Sthlm Vasa) bjuder vi in till en ny fredagslunch, fredagen den 12 maj på Scandic Klara (Hötorget), lunch serveras från 11.15, första presentation klockan 12.00, beräknad sluttid cirka 13.15.

Anmälan till vårt kostnadsfria lunchseminarium!

Information om lunchseminariet:

Tre bolag, varav två listade på Aktietorget & Nasdaq First North, alla med en spännande framtid kommer att dela med sig av framtida planer och idéer.

Kom och lyssna när VD har ordet för respektive bolag, ställ frågor och få en uppdatering om varje bolags planer för resten av 2017 samt för de kommande åren.

Lunchen är kostnadsfri, antalet platser begränsade.
Moderator: Peter Malmström
(Öppet även för icke medlemmar i Aktiespararna)

VD har Ordet

VD har Ordet, är ett led i våra återkommande lunchseminarium, en s.k. finansiell hearing, vilket vi med områdeskunniga personer samlar in information och gör vår analys genom utfrågningar tillsammans med andra investerare samt bolagens representanter. Syftet med ”VD har Ordet” är att ge dig som aktiesparare chansen att ställa dina frågor direkt till bolagens ledning.

Tagmaster AB
TagMaster är ett globalt svenskt teknikbolag som utvecklar och säljer avancerade identifieringssystem och lösningar baserade på radio och kamerateknologier för mycket krävande miljöer.
Tagmaster är listat på First North och genomför en emission, erbjudandet kommer att presenteras i detalj av VD Jonas Svensson som kommer att finnas på plats.
TagMasters produkter passar i särskilt krävande miljöer där bolagets produkter har mycket hög tillförlitlighet, lång läsarräckvidd och klarar hög passagehastighet. TagMaster har framgångsrikt etablerat sin teknik inom järnvägsindustrin med tunga tågleverantörer.

För mer information

QuiaPEG Pharmaceuticals AB
Bolaget bedriver verksamhet inom forskning, utveckling och kommersialisering av läkemedel baserat på en plattform av PEGylerings-teknologi. Bolaget har erhållit patent i USA på en avancerad vidareutveckling av en väl beprövad metod för att förlänga effekten av läkemedel i kroppen, s.k. PEGylering.
QuiaPEG Pharmaceuticals är listat på Aktietorget och VD Marcus Bosson kommer att berätta mer om framtida planer, vilka behov som föreligger och även ge en beskrivning av väsentliga händelser.

För mer information

Realfiction ApS
Realfiction grundades 2008 och är en marknadsinnovatör inom Mixed Reality, en teknik för att skapa hologram vilket utgör ett helt nytt sätt att marknadsföra produkter. Mixed reality är en sammanslagning av verkliga och virtuella världar för att producera nya miljöer och visualiseringar där fysiska och digitala objekt samexisterar och interagerar i realtid. Realfictions första produkt, Dreamoc, har sedan marknadslansering sålts i över 10 000 exemplar.
Realfiction har stor tillväxtpotential inom befintlig kundstock och produktportfölj samt ser en stor marknadspotential för sina produkter, vilka enligt bolagets styrelse representerar framtiden inom produktmarknadsföring.
Clas Dyrholm, VD, närvarar och presenterar bolaget.

För mer information