AFTER WORK 27 Oktober-Investerarträff med Agnetha Jönsson, Chefredaktör Aktiespararen på Anglais/ Stureplan

Välkommen till vårt investerarseminarium med en palett av börsnoterade bolag inom bostad, it & läkemedel. 

Lyssna till Agnetha Jönsson, Chefredaktör Aktiespararen, som efter ett år är tillbaka till vårt seminarium arrangerat av Financial Stockholm, mötesplats för professionella investerare och småsparare i Stockholm City.

Då var det också oroligt och hur kommer börsen nu utvecklas?

Träffa också Kancera, JM, Bredband2, Zenergy & Lidds

Vi bjuder på en god wrap, dryck och kaffe.
Kostnadsfritt för både medlemmar och icke medlemmar.

Vi startar 17.00 på Hotell Anglais, Stureplan. Då vi har ett begränsat antal platser så är det först till kvarn som gäller.

Välkommen!

Bredband2 är en svensk operatör av öppna fibernät. Bolaget finns för närvarande i cirka 400 öppna stadsnät samt ett antal bostadsfastigheter. Försäljning av privattjänster sker under varumärket Bredband2, och innefattar internetuppkoppling (Internet, TV och telefoni), IP-telefoni, video-on-demand, lagring och backup och säkerhetslösningar. Bolaget levererar även tjänster till företagskunder.

Lista:First North

Presenteras av Daniel Krook, VD.

Zenergy

Zenergy AB utvecklar, tillverkar och säljer energireducerande och miljöbesparande moduler för alla former av flexibla bostadslösningar: Studentbostäder, äldreboende, dagis, skolor, byggmoduler m.fl.r. Zenergy bygger sin modultillverkning på en egenutvecklad teknik; Zenergy ZIP. Ett högisolerande material i sandwichkonstruktion med en isolerande kärna i mitten. Det har högsta brandsäkerhet, är helt okänslig för fukt och mögel och kan användas som ytterväggar, golv, tak och innerväggar. Med Zenergy ZIP nås nya och kommande energinormer med mindre än hälften så tjock vägg som traditionellt material kan erbjuda.

Presenteras av Olle Magnusson, VD.

JM

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden.

”70 års husbyggande har givit oss gedigen erfarenhet av att skapa hem och lokaler där människor trivs.”

Verksamheten är fokuserad på nyproduktion i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. JM arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Stockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete.

JM omsätter cirka 14 miljarder kronor och har cirka 2 200 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag och noterat på NASDAQ Stockholm, segment Large Cap.

Presenteras av Claes Magnus Åkesson, CFO.

Kancera

KANCERA UTVECKLAR FRAMTIDENS LÄKEMEDEL MOT CANCER

I Kancera förenas akademi och industri. Målet är att utveckla en ny generation läkemedel mot cancer som slår mot de egenskaper som idag gör att tumörer i många fall återkommer och då ofta i en mer elakartad och motståndskraftig form.

I den befintliga produktutvecklingsportföljen har Kancera fyra läkemedelsprojekt mot leukemi och mot solida tumörer. Utvecklingen av de nya läkemedelstyperna sker i nära samverkan mellan klinisk och industriell expertis. Därmed skapas möjligheter att göra den riskfyllda utvecklingen av nya behandlingsmetoder mer träffsäker.

Kancera grundades våren 2010.  Aktien upptogs till handel på NASDAQ OMX First North den 25 februari 2011.

Se intervjun med Kancera

Presenteras av Thomas Olin, VD.

Lidds

LIDDS utvecklar läkemedelsprodukter baserade på patentskyddad och kliniskt testad drug delivery-teknologi. Företagets teknologi innebär att frisättningshastigheten av det aktiva läkemedlet kan modifieras och anpassas efter kliniskt behov, att den är injicerbar i många olika vävnader, att den försvinner helt (löses upp) efter hand och är tolererbar av olika vävnader och är dessutom synbarmed ultraljud vid injektion, vilket möjliggör ökad precision vid kontrollerad deponering intill sjuk vävnad. För LIDDS första produkt som ska användas vid behandling av prostatacancer har fas I och fas II studier genomförts.

Lista: First North

Presenteras av Monica Wallter, VD.