Välkommen till våra finansiella möten – ”Internet i allting driver tillväxten”!

Financial Stockholm, mötesplats för finansproffs och småsparare inleder 2015 med Aktiespararna Stockholm Vasa på Scandic Klara, Hötorget. Vi bjuder på mat och dryck. 

Välkommen och anmäl dig här!

Aron Sigblad, sparexpert från tidningen Aktiesparararen kommer förklara varför internet i allting driver tillväxten och varför han tror det finns goda möjligheter för ytterligare ett positivt år för de tekniska branschfonderna.

Träffa även Göran Forsberg, VD Cantargia AB och Jörgen Drejer, VD Saniona AB som kommer att berätta mer om antikroppsbaserad behandling som attackerar cancerstamceller och preparat som avses användas till sjukdomar i centrala nervsystemet, autoimmuna sjukdomar, metabola sjukdomar och vid behandling av smärta.

 

Cantargia AB

Det finns ett stort medicinskt behov av att identifiera nya typer av cancerbehandlingar. Cantargia utvecklar en antikroppsbaserad behandling som attackerar cancerstamceller – roten till sjukdomen – och som även har potential att angripa mogna cancerceller. Den globala marknaden för cancerbehandling överstiger idag 77 miljarder USD och växer snabbt.

Cantargia planerar att genomföra emission mellan den 27 januari – 12 februari 2015 inför planerad listning på Nasdaq First North i Stockholm.

Talare: Göran Forsberg

www.cantargia.com

 

Saniona AB

Saniona är ett forsknings- och utvecklingsbolag som bedriver läkemedelsutveckling av preparat som ska användas till sjukdomar i centrala nervsystemet, autoimmuna sjukdomar, metabola sjukdomar och behandling av smärta. Bolaget arbetar med, i läkemedelsutvecklingssammanhang, låga driftskostnader men med höga ambitioner.

Talare: Jörgen Drejer

Saniona är listat på AktieTorget och planerar att genomföra en företrädesemission mellan den 22 januari – 5 februari 2015.

www.saniona.com

Aron Sigblad

Aron Sigblad är sparexpert på Aktiespararna med inriktning på fonder och pension.