Välkommen 3:e september till Börsbar, Financial Stockholm- Mötesplats för finansproffs och småsparare på Scandic Klara, City

Träffa författaren, Ulf Egestrand som löser ekonomiska problem med sin prisbelönta bok “The HenHouse”. “En smart bild av små och stora pengar, och kopplingen dem emellan.” 
– Claes Hemberg, sparekonom, Avanza Bank 

Träffa även GWS Production AB, vars produkt skyddar anställda och familjemedlemmar på resor genom att i realtid, via mobilen, spåra och ge information om katastrofer och andra hot som kan påverka resandet.

Välkommen på mat och dryck, fyll i och anmäl er nedan gärna senast 2.a september.

Börsbar

Vi inleder hösten med Börsbar, Financial Stockholm, Mötesplats för finansproffs och småsparare i samarbete med Aktiespararna Stockholm Vasa och Unga Aktiesparare i Stockholm City (Afterbörs). Vi hoppas genom samarbetet skapa spännande och intressanta möten med kollegor och i samverkan nå ut till fler än medlemmar.

GWS Production AB
Global Warning System möter ett växande behov av att skydda anställda och familjemedlemmar på resa genom att i realtid, via mobilen, spåra och ge information om katastrofer och andra hot som kan påverka resenären.

GWS Production AB har flera stora, internationellt kända svenska företag som referenskunder. Bolaget avser nu att öka fokus på marknadsföring och försäljning för att etablera verksamheten internationellt, och lansera en tjänst även till konsumentmarknaden, en marknad som bedöms vara betydligt större än företagsmarknaden.

Styrelsen i GWS Production AB har beslutat att genomföra en emission av units bestående av aktier och teckningsoptioner under augusti-september 2014. Emissionen riktar sig till allmänheten i syfte att tillföra bolaget expansionskapital samt ytterligare sprida ägandet i bolaget inför en planerad listning på NASDAQ OMX First North Sweden under fjärde kvartalet 2014. Genomförandet är villkorat av att GWS godkänns för listning. Granskningsprocessen hos NASDAQ OMX är inledd.

The Henhouse
The HenHouse hjälper dig att undvika faror, undanflykter och vanliga fallgropar. På ett enkelt och smidigt sätt får du kunskaper som hjälper dig att fatta sunda ekonomiska beslut så att du på allvar kan ta ansvar för dina pengar, skydda dem och ta tillvara dina möjligheter. The HenHouse ger dig chansen att äntligen ta kontroll över din egen ekonomi.

Ulf Egestrand är styrelseordförande för GMM Global Asset Management, en av världens ledande valutahedgefonder. Han är också grundare och vd för TAU Financials, ett företag som arbetar med ledarskapsutveckling och ekonomiutbildning.

Ulf Egestrand har drygt 40 års erfarenhet av finansbranschen och har varit verksam i fem länder på tre kontinenter. Han har haft ledande positioner inom Scania- och Saabkoncernen och har även arbetat med ränte- och valutahandel på SEB.

Andra utlåtande.

“En enkel och praktisk guide till den globala finansvärlden.”– Jan Gurander, CFO,  AB Volvo

“Egestrand förenklar och förklarar modern ekonomi på ett lättillgängligt och underhållande sätt.” – Eirik Winter, Managing Director, Citigroup Nordic Region

“The HenHouse sammanfattar enkelt allt som är relevant för att förstå essensen av finans.” –Torbjörn Olofsson, Partner, Brummer & Partners

“En lättsmält, engagerande historia om finansiella risker och möjligheter.” – Per Larsson, vd Tornum


“En utmärkt grund när du vill stärka din självkänsla inför förhandlingar med banker och finansiella samarbetspartners. Innehåller mycket bra verktyg för att identifiera din finansiella exponering.” – Magnus Cavalli-Björkman, f.d. vd Forex Bank

 

Det finns möjlighet som medlem att köpa boken The Henhouse för 200 kr under kvällen, (ord pris på hemsidan 260) och ord pris hos adlibris 330 kr.

 

För mer information besök hemsidan: www.henhouseworld.com