Ta del av presentationer & intervjuer från Investerarmötet 5 november!

Ta del av erbjudande och information från bolagen som presenterades på Hotell Anglais, Stureplan 5 november med Per Håkan Börjesson “Sveriges Warren Buffett”.  

Se de filmade presentationerna om du vill fördjupa dig.

Följande bolag presenterades Cibus Nordic Real Estate, Cortus Energy, Kopy Goldfields, Camanio Care, Jays Group, Investment Spiltan & Happy L-Lord. Anmäl dig också till deras presentation 14:e november nedan.

Investerarmötet är ett led i våra återkommande kvälls & lunchseminarium. Under kvällsseminariet tog vår ständige analytiker och tradingcoach Anders Haglund tempen på börsen, vilket uppfattades trots enorm oro på börsen ganska positivt. Är du intresserad av att lära dig hur du kan göra bättre affärer med hjälp av teknisk analys? 13 & 15 november arrangeras en Nybörjarkurs & Fortsättningskurs i teknisk analys, samt genomgång av Aktiespararnas analysprogram “Hitta kursvinnare” för tillämpning. Både Teori & Praktik. För mer information & anmälan.

Cortus Energy AB (publ)Cortus Energy har sedan starten 2006 utvecklat, verifierat och patenterat WoodRoll®-tekniken. Cortus Energy står nu inför uppgiften att kommersialisera den patenterade WoodRoll®-tekniken. För mer info  Inbjudan till teckning av units i Cortus Energy (publ)

Cibus Nordic Real Estate AB (publ)Cibus är ett fastighetsbolag med fokus på fastigheter inom livsmedel- och dagligvaruhandeln. Bolaget äger idag 126 fastigheter i Finland med ett stabilt kassaflöde och högkvalitativa hyresgäster. För mer info

Kopy Goldfields AB (publ)Kopy Goldfields AB (publ), noterat på NASDAQ First North i Stockholm, är ett guldprospekteringsföretag med verksamhet i östra Ryssland.För mer information om Bolaget (länk till www.kopygoldfields.com)

För mer information om pågående nyemission, inklusive informationsmemorandum, teckningssedel och bolagspresentationer

Camanio Care AB (publ)Camanio Care är ett välfärdsteknikbolag som utvecklar innovativa lösningar för god omsorg i hemmet med individen i fokus.

För mer info    
Länkar till anmälningssedel samt memorandum

Happy L-Lord AB 

INBJUDAN Onsdag 14:e november 18:30-20:00 hålls på Brännkyrkagatan 71 en fördjupad presentation för de som är intresserade av att investera i Happy L-Lord AB (Adventure Box). Anmäl dig till: chris@happylandlord.se (0730511414) För att delta i nyemissionen fyll i, signera, scanna/fota och maila bifogad teckningssedel!

Investment Spiltan AB

Nytt substansvärde inför november månads handelsperiod
Nytt substansvärde för Spiltan-aktien inför novemberhandeln på www.pepins.com  är beräknat till 13 963 kr/aktie. Handeln inleds onsdag den 7 november och pågår till måndag den 12 november. Kursen sätts på torsdag den 8 november kl 17.00. Du kan följa handeln på Pepins hemsida under rubrikenunder rubriken Market/Listing.

Om du är intresserad av att handla på Pepins måste du först registrera dig som kund. Du kan läsa allt om det om du klickar på länken nedan. Du är också välkommen att höra av dig till Kent Söderström här på Spiltan så hjälper han till. Mail: kent@spiltan.se eller på telefon 08-545 87390.

Hur registrerar jag mig på Pepins?

Per Håkan Börjesson
Per Håkan Börjesson, är VD, författare och huvudägare i Investment AB Spiltan sedan 1986.
De senaste sju åren har Spiltan i snitt ökat sitt substansvärde med otroliga 50% per år! Per H Börjesson debatterar om småföretagande och finansiering, håller föredrag och har skrivit de tre böckerna; Så här kan alla svenskar bli miljonärer, Så här får du ett rikt liv som pensionär: sluta pensionsspara! som också getts ut i Månpocket under namnet Så här blir du miljonär som pensionär och Så här blev Warren Buffett världens rikaste person. Alla tre böcker är utgivna på förlaget Aktiespararna Kunskap.

Jays Group AB (publ)

Jays har sedan 2006 utvecklat, designat och marknadsfört högkvalitetshörlurar i en attraktiv skandinavisk design i kombination med bred och detaljerad ljudbild och påtaglig användarvänlighet.

Jays Group har under slutet av 2017 påbörjat en omfattande omstruktureringsprocess med ny styrelse och VD och fastställt en ny strategi för att återta verksamheten till lönsamhet genom organisk och förvärvsdriven tillväxt.

Jays Groups framtida tillväxt kommer baseras på en kombination av både organisk- och förvärvsdriven tillväxt. Målet med den nya koncernstrategin är att skapa långsiktiga aktieägarvärden och förvärven planeras främst ske inom audio-, mobila-, elektronik- eller designområdet med fokus på kompletteringar samt förstärkningar inom ny teknik, innovativ design, starka varumärken och produktportföljer samt smart connectivity.

Jays koncernens långsiktiga årliga finansiella mål är att ha en årlig tillväxt om 20 procent med en samtidig lönsamhet om minst 10 procent EBITDA och en soliditet överstigande 30 procent.

Från och med 1 juni 2018 ingår Krusell koncernen i Jays Group AB och bidrar med enbalansomslutning på 37 mkr och koncernen har växt till 150M SEK rullande tolv månader, att jämföra med 31 mkr under 2017.

För mer information

Presenterades av Henrik Andersson, VD