Se presentationerna från online-seminariet 31 mars! Vart är börsen på väg?

Se föreläsningarna från vårt online-seminarium 31 mars med vår ”ständige” aktieanalytiker & tradingcoach Anders Haglund & Pär Bergsten VD för H&D Wirelsess!

H&D Wireless är noterat på Nasdaq First North Growth Market och är verksam på en marknad som innefattar Internet of Things (IoT), RTLS (Real Time Location System) och Automatisering. Dessa marknader befinner sig i kraftig tillväxt och den snabba tekniska utvecklingen har potential att i grunden förändra affärsmodeller, industriella processer och konsumtion av tjänster. H&D Wireless Sweden Holding utvecklar utrustning för uppkoppling, positionering och övervakning.

Presenterades av Pär Bergsten, VD

För mer information

Vart är börsen på väg?

Anders Haglund förklarar i analysen varför det kan vara bra om långräntorna går upp i det läget vi är i nu. Anders menar att det finns en tillväxtoptimism. Amerikanska dollarn har gått upp igen kortsiktigt. Bra att ha i portföljen är investmentbolag som Investor & Industrivärlden. Ett antal bolag som svenska välskötta storbolag är intressanta att köpa på rekyler. Många av bolagen ha stor uppgångspotential på några års sikt. Stor potential är att ha aktier på börsen med anledning av fortsatta stimulanser framförallt i svenska stabila storbolag som har internationell exponering. Långräntorna kan också ha gjort de värsta rusningarna enligt Anders och både teknikaktier och konjunkturkänsligt kan gå hand i hand ett tag. Halvledarkrisen kan vara ett bra köpläge långsiktigt. Anders tycker man skall köpa sina favoriter på rekyler och han är fortsatt positiv till börsen.