”Investera som Proffsen” med Anders Haglund den 6 maj på Hotell Anglais, Stureplan!

Välkommen till ”Investera som Proffsen” den 6 maj som vi fortsätter på Hotell Anglais, Stureplan. För mer information via anmälan eller nedan.

Det händer mycket på de finansiella marknaderna just nu, rörelserna är stora och volatiliteten är hög. Många bolag lämnar rapporter som påverkar riktningen på börsen och flertalet aktörer agerar för att på bästa sätt ta tillvara på möjligheterna att vara rätt positionerad för både uppgång och nedgång. Räntan i Sverige och även utomlands påverkar oss alla på olika sätt. Vart är räntan på väg, kommer den att sänkas och isåfall med hur mycket?

Som vanligt kommer vår ”ständige” analytiker och tradingcoach Anders Haglund göra en övergripande analys av börsläget och också plocka fram några av hans favoritaktier, samt inte minst besvara dina frågor.

Vi inväntar svar från föreläsare, så programmet kan komma att uppdateras.

Vi bjuder på något att äta och dricka.

Följande bolag kommer presenteras.

Enersize

Enersize utvecklar och levererar smart programvara, verktyg och tjänster för att möjliggöra energioptimering av industriella tryckluftssystem. Den industrispecifika kompetensen hos vår personal och våra lösningar har tillsammans med åtagandet att bli världsledande inom mjukvara för trycklufteffektivisering gjort Enersize till en erkänd ledare för kunder runt om i världen. Enersize är en sammanslagning av flera nordiska företag med erfarenhet från mer än 7000 kundprojekt. För mer information.

Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm First North Growth Market.