INBJUDAN TILL LUNCHSEMINARIUM 14 SEPTEMBER PÅ SCANDIC KLARA, HÖTORGET!

Inbjudan till investeringslunch med Hoodin AB.

Den 14 september 2018, 11.30-13.00 arrangerar vi tillsammans med Sedermera Fondkommission en investeringslunch på Scandic Klara i Stockholm.

I samband med Hoodin AB:s planerade nyemission och notering på Spotlight Stock Market inbjuder bolaget och Sedermera Fondkommission till investerarträff i Stockholm. Under träffen kommer bolagets grundare och VD Marcus Emne att informera om Hoodins verksamhet och framtidsplaner.

Hoodin AB är ett Software-as-a-Service (SaaS)-bolag som har utvecklat en innovativ internetbaserad mjukvara, med syfte att låta företag och organisationer bevaka, hantera och skapa engagemang kring digitalt innehåll. Hoodin är unikt, dels eftersom kunder kan skapa bevakningar och hämta in alla sorters innehåll och dels eftersom att Hoodin erbjuder industrianpassade lösningar av sina produkter. Den stora fördelen med systemet är att det väsentligt minskar kundernas arbetstid och kostnad för hantering av digitalt innehåll, samt ger dem möjlighet att bevaka och hantera innehåll som är relevant för just dem.

Planerad nyemission och notering på Spotlight Stock Market

Tillsammans med Sedermera Fondkommission förbereder bolaget inför notering på Spotlight. Mer information kommer att presenteras i det memorandum som kommer att publiceras före planerad nyemission, vilken är avsedd att genomföras under september-oktober 2018. För mer information om Hoodin, vänligen besök bolagets hemsida www.hoodin.com.

Läs mer om bolaget här.

Vi bjuder på lunch! Begränsat antal platser, så först till kvarn.